Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Fiskars
Hackman
Iittala
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Homeroom
Iittala
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Padat ja fonduet

7 tuotetta 3 kaupasta

Padat ja fonduet tarjoavat helppoa ruoanlaittoa

Padat ja fonduet tuovat ruoanlaittoon mukavaa piristettä. Fondue kokoaa ystävät yhteen syömään ja dippaamaan leipäpalasia tai kasviksia herkulliseen juustokastikkeeseen ja vaahtokarkkeja suklaaseen. Pata taas tarjoaa huoletonta ruoanvalmistusta, missä pitkä haudutusaika varmistaa yleensä sen, että liha on mureaa ja pataruoan maku maukasta. Netistä löytyy laaja valikoima erilaisia patoja ja fondueita, joista voi valita omaan tarpeeseen sopivat. Patojen ja fondueiden lisäksi netissä on tarjolla herkullisia pata- ja fonduereseptejä, joilla pääsee hyvin alkuun uusien keittiövälineiden kanssa. 

Padat tarjoavat vaivatonta ruoanlaittoa

Padat sopivat kokille, joka haluaa herkullista ruokaa ilman suurta vaivaa. Uunipadalla saa helposti tehtyä ison satsin ruokaa, joka vaan paranee lämmitettäessä seuraavana päivänä. Pataan valitaan sopiva liha ja kasvikset tai pelkästään kasviksia. Liha kannattaa paistaa kevyesti paistinpannulla, ennen pataan laittamista. Pilkkomisten jälkeen, ruoka valmistuu padassa melkein siinä sivussa. Aikaa jää hyvin vaikka jälkiruoan tekoon tai nokosten ottamiseen. 

Patojen materiaalina suosittu on valurauta, joka sitoo hyvin lämpöä ja sopii sekä liedelle, että uuniin käytettäväksi. Liekinkestävät keraamiset padat ovat myös suosittuja, tosin ne eivät sovellu induktioliedelle. Uunissa käytettäessä keraaminen pata on loistava ja se sopii myös säilyttämiseen ja pakastamiseen. Osa padoista valmistetaan myös ruostumattomasta teräksestä, mikä sopii niin ikään kaikille liesille ja uuneille.

Fondue tekee syömisestä oman ohjelmanumeron

Fondue on mukava tapa yhdistää ruoanlaittoon ja syömiseen yhdessäoloa ja ruoasta nauttimista. Fonduepata tekee ruokahetkestä intiimiä, koska kaikki syöjät ovat lähellä toisiaan, pienen fonduen ympärillä. Lämmin fonduepata levittää ympärilleen herkullisen ruoan tuoksun ja ruokailijat voivat dippailla haluamiaan leipäpaloja, kasviksia tai lihaa juusto- tai lihaliemeen. Verkkokaupoissa on myynnissä myös käteviä fonduesettejä, joissa tulee mukana kaikki tarvikkeet: haarukat, kattila ja kaasupoltin. Fondue sopii hyvin myös jälkiruoaksi. Suklaasulaan voi dipata vaikka marjoja, vaahtokarkkeja, hedelmiä tai pähkinöitä. Fonduepadat on usein valmistettu valuraudasta tai teräksestä ja niitä voi ostaa netistä melkein kaikista keittiötarvikkeita myyvistä verkkokaupoista.

Siirry alkuun