Designkaupat netissä
Koziol Cora korupuu, musta/läpikuultava
Koziol

Koziol Cora korupuu, musta/läpikuultava

Koziol Cora korupuu, musta/läpikuultava Koziol Cora korupuu, valkoinen
19,90€
Koziolin korallia muodoltaan muistuttava Cora-korupuu on täydellinen ratkaisu kaikkien korujesi säilyttämiseen. Korallin muodosta inspiroituneet oksat soveltuvat hyvin niin sormusten kuin kaula- ja käsikorujenkin säilyttämiseen tyylikkäästi. Tyylikäs ratkaisu korujen säilyttämiseen Cora-korupuu on tyylikäs ratkaisu kaikkien korujen ja.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  6,5 - 11,9 €
  Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksissa
  19,90€
from €19.9 to €19.9 1
19.9 Inessa hinta tuotteelle

Koziolin korallia muodoltaan muistuttava Cora-korupuu on täydellinen ratkaisu kaikkien korujesi säilyttämiseen. Korallin muodosta inspiroituneet oksat soveltuvat hyvin niin sormusten kuin kaula- ja käsikorujenkin säilyttämiseen tyylikkäästi.

Tyylikäs ratkaisu korujen säilyttämiseen

Cora-korupuu on tyylikäs ratkaisu kaikkien korujen ja muiden pienesineiden säilyttämiseen. Perinteisistä korupuista eroten Cora-korupuu on muotoiltu meren pohjissa kasvavia koralleja mukaillen. Korallien muodosta inspiroituneet oksat soveltuvat esimerkiksi sormusten, ja erilaisten käsi- ja kaulakorujen säilyttämiseen ja esillä pitämiseen. Korupuun oksien lisäksi koruja tai muita pieniä esineitä, kuten rannekelloja, avaimia tai muita jokapäiväisessä käytössä tarpeellisia esineitä, voi säilyttää kätevästi näkyvillä korupuun alustalla, joka on muotoiltu säilytyskäyttöön sopivaksi. Korupuun alustassa on reunat, joiden ansiosta pienetkään esineet eivät putoa alustalta, ja tarvitsemasi korut ja esineet ovat aina helposti löydettävissä. Korupuun monipuoliset säilytysmahdollisuudet takaavat, ettet joudu enää etsimään avaimiasi, sormuksiasi tai muita helposti katoavia esineitä kiireessä, sillä Cora-korupuussa on paikka jokaiselle sinulle tärkeälle esineelle - tai vaikkapa valokuville.

Pidä korusi kauniisti esillä Koziolin Cora korupuussa

 • Valmistettu mustasta ja läpinäkyvästä akryylimuovista.
 • Annette Langin suunnittelema.
 • Koko: 32 x 26 x 9 cm

 • Verkkokauppa: Inessa
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 6,5 - 11,9 €
  Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun