Designkaupat.fi
Apart hyllykannatin, musta, House Doctor
House Doctor

Apart hyllykannatin, musta, House Doctor

12,00€
(2)
House Doctorin Apart hyllynkannatin myydään kahden kappaleen setissä. Hyllynkannattimien mitat ovat: syvyys 26 cm ja 25,5 cm korkeus. Kyseessä on yksinkertaisen kursailemattomat, mutta samalla todella kauniit, sirot ja simppelillä tavallaan koristeelliset hyllynkallattimet, jotka on helppo kiinnittää seinään.   Apart hyllykannattimien ideana on.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  4-9 päivää
  9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
  12,00€
 • Toimitus
  3-6 päivää
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  12,00€
 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  12,00€
  2 kpl
  6 € / kpl
from €12 to €12 3
12 Royal Design hinta tuotteelle
12 Rum21 Design hinta tuotteelle
12 Nordic Nest hinta tuotteelle
Apart hyllykannatin, musta, House Doctor hinnan kehitys

House Doctorin Apart hyllynkannatin myydään kahden kappaleen setissä. Hyllynkannattimien mitat ovat: syvyys 26 cm ja 25,5 cm korkeus. Kyseessä on yksinkertaisen kursailemattomat, mutta samalla todella kauniit, sirot ja simppelillä tavallaan koristeelliset hyllynkallattimet, jotka on helppo kiinnittää seinään.

 

Apart hyllykannattimien ideana on, että itse hylly asetetaan kannattimien muodostamien kolmioiden sisälle lepäämään kolmion alinta sivua vasten. Kannattimet voi kiinnittää mihin kohtaa hyllyä haluaa, keskemmälle tai ihan reunoihin. Hyllylevy pysyy kannakkeiden varassa itsestään. Idea on yksinkertaisuudessaan upea, eikä ole ihme, että kannakkeet ovat nousseet sellaiseen suosioon kuin nämä ovat!

 

Apart hyllykannattimia todella näkee nyt kaikkialla: sisustusblogit ovat olleet niitä täynnä heti kannattimen historian alusta saakka, samoin sisustuslehdet. Kannatin sopii nimittäin kaikenlaiseen sisustukseen, sillä yksinkertaisuudessaan se kyllä ottaa paikkansa, ja antaa ilmeensä hyllykokonaisuudelle, mutta hyllyn materiaalilla ja värillä saa rakennettua hyllyn, joka sopii niin mmoderniin kuin klassisen romanttiseenkin sisustukseen.

 

Yksi Apart hyllynkannattimien suosiota selittävä tekijä on sen hinta. Kannattimet todella ovat erittäin edulliset ja monikäyttöiset. Lisäksi niistä on valittavissa värit, klassinen musta sekä kaunis messinki, mikä lisää myös sovellusvaihtoehtoja.


 • Verkkokauppa: Royal Design
 • Toimitusaika: 4-9 päivää
 • Toimituskulut: 9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti
4.5 2 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun