Apart hyllykannatin 2-kpl, musta, House Doctor

Apart hyllykannatin 2-kpl, musta, House Doctor

Apart hyllykannatin 2-kpl, musta, House Doctor Apart Seinäteline 3-pakkaus, Musta, House Doctor Apart hyllykannatin 2-kpl, messinki, House Doctor
Halvin hinta
10,00€
15.0
(1)
House Doctorin Apart hyllynkannatin myydään kahden kappaleen setissä. Hyllynkannattimien mitat ovat: syvyys 26 cm ja 25,5 cm korkeus. Kyseessä on yksinkertaisen kursailemattomat, mutta samalla todella kauniit, sirot ja simppelillä tavallaan koristeelliset hyllynkallattimet, jotka on helppo kiinnittää seinään.   Apart hyllykannattimien ideana on.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  4-9 päivää
  Toimituskulut
  7 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  10,00€
 • Toimitusaika
  2-8 päivää
  Toimituskulut
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  10,00€
from €10 to €10
Apart hyllykannatin 2-kpl, musta, House Doctor hinnan kehitys

House Doctorin Apart hyllynkannatin myydään kahden kappaleen setissä. Hyllynkannattimien mitat ovat: syvyys 26 cm ja 25,5 cm korkeus. Kyseessä on yksinkertaisen kursailemattomat, mutta samalla todella kauniit, sirot ja simppelillä tavallaan koristeelliset hyllynkallattimet, jotka on helppo kiinnittää seinään.

 

Apart hyllykannattimien ideana on, että itse hylly asetetaan kannattimien muodostamien kolmioiden sisälle lepäämään kolmion alinta sivua vasten. Kannattimet voi kiinnittää mihin kohtaa hyllyä haluaa, keskemmälle tai ihan reunoihin. Hyllylevy pysyy kannakkeiden varassa itsestään. Idea on yksinkertaisuudessaan upea, eikä ole ihme, että kannakkeet ovat nousseet sellaiseen suosioon kuin nämä ovat!

 

Apart hyllykannattimia todella näkee nyt kaikkialla: sisustusblogit ovat olleet niitä täynnä heti kannattimen historian alusta saakka, samoin sisustuslehdet. Kannatin sopii nimittäin kaikenlaiseen sisustukseen, sillä yksinkertaisuudessaan se kyllä ottaa paikkansa, ja antaa ilmeensä hyllykokonaisuudelle, mutta hyllyn materiaalilla ja värillä saa rakennettua hyllyn, joka sopii niin mmoderniin kuin klassisen romanttiseenkin sisustukseen.

 

Yksi Apart hyllynkannattimien suosiota selittävä tekijä on sen hinta. Kannattimet todella ovat erittäin edulliset ja monikäyttöiset. Lisäksi niistä on valittavissa värit, klassinen musta sekä kaunis messinki, mikä lisää myös sovellusvaihtoehtoja.


 • Tuotemerkki: House Doctor
 • Verkkokauppa: Royal Design
 • Toimitusaika: 4-9 päivää
 • Toimituskulut: 7 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti

Samankaltaisia tuotteita

Muita tuotteita Hyllyt -kategoriasta

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun