Designkaupat.fi
City Trivet pata-alusta, Helsinki, Met At Work, Men At Work
Men At Work

City Trivet pata-alusta, Helsinki, Met At Work, Men At Work

City Trivet pata-alusta, Berlin, Met At Work, Men At Work City Trivet pata-alusta, Stockholm, Met At Work, Men At Work City Trivet pata-alusta, Oslo, Met At Work, Men At Work City Trivet pata-alusta, Göteborg, Met At Work, Men At Work City Trivet pata-alusta, Helsinki, Met At Work, Men At Work City Trivet pata-alusta, København, Met At Work, Men At Work City Trivet pata-alusta, London, Met At Work, Men At Work City Trivet Pannunalunen, Paris, Men At Work City Trivet Pannunalunen, Amsterdam, MEN AT WORK, Met At Work City Trivet Pannunalunen, New York, MEN AT WORK, Met At Work City Trivet Pannunalunen, Madrid, MEN AT WORK, Met At Work City Trivet Pannunalunen, Tokyo, MEN AT WORK, Met At Work
25,00€
11% alennusta 28,00€
(0)
City Trivet Pannunalunen, Helsinki, Men At Work City Trivet Helsinki pannunalunen on kooltaan 18 x 18 cm Helsinki-pannunalunen on trendikäs ja suosittu tuote, jossa yhdistyy sekä tyylikkyys että käytännöllisyys. Tuote on lakattu mustalla värilakalla ja se on valmistettu teräksestä. Pata-alustan alla ovat huopatyynyt, jotka suojaavat pintaa naarmuuntumiselta. City.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  25,00€
  28,00€
from €25 to €25 1
25 Nordic Nest hinta tuotteelle
City Trivet pata-alusta, Helsinki, Met At Work, Men At Work hinnan kehitys

City Trivet Pannunalunen, Helsinki, Men At Work

City Trivet Helsinki pannunalunen on kooltaan 18 x 18 cm Helsinki-pannunalunen on trendikäs ja suosittu tuote, jossa yhdistyy sekä tyylikkyys että käytännöllisyys. Tuote on lakattu mustalla värilakalla ja se on valmistettu teräksestä. Pata-alustan alla ovat huopatyynyt, jotka suojaavat pintaa naarmuuntumiselta.

City Trivet Helsinki pannunalunen on ainutlaatuinen tuote

Kaikilta löytyy varmasti oma lempi kaupunki, eikö niin? Miksi et näyttäisi sitä esimerkiksi tällä fantastisen hienolla pata-alustalla. Valmistettu jauhelakatusta teräksestä vilttitassuilla pöydän pinnan suojaamiseksi. Voit myös laittaa tämän pata-alustan roikkumaan keittiöösi tai esille hyllylle sen sijaan, että käytät sitä ainoastaan pata-alustana.City Trivets hoito-ohjeetPuhdista kostealla liinalla, vähäisellä tiskinpesuaineella. Ei saa liottaa tai käyttää tiskikoneessa.Metallinen karottalunen on tarkoitettu lämpimille pinnoille mutta vältä tulikuumia lämpötiloja, tämä saattaa pilata alusen ?vilttitassut.

City Trivet pannunalunen suojaa huomattavasti keittiötasoa ja tarjoaa mahdollisuuden lämpimien ja kuumien ruokien tarjoiluun suoraan ruokapöydälle kattauksen yhteyteen. Jokaisella on oma lempikaupunkinsa ja monille se mieluisin on juuri Pariisi. Mukava tapa on hankkia kotiin ainutlaatuinen jauhelakatusta teräksestä valmistettu City Trivet Helsinki pannunalunen. Useimmilla lempikaupunkeja on enemmänkin, joten kunnon keräilijä voi hankkia koko sarjan todella upeita ja yksilöllisiä City Trivet pannunalusia. Men at work -yrityksen tuotevalikoimasta löytyy yhdeksän tunnettua kaupunkia ja korkealuokkaisesta, jauhelakatusta teräksestä valmistetut patojen, kattiloiden ja pannujen alustat ovat muotoilija Dick Lundgrenin käsialaa. Kulttuurista ja matkailusta kiinnostuneille henkilöille pata-alusta on erittäin toimiva lahja-idea. Alustat ovat reilun kokoisia vielä, jotta niitä päälle voi mahtua kaksikin pienehköä kattilaa vierekkäin. Pata-alustat toimivat myös kodin näyttävinä sisustuselemettinä. Tunnettujen kaupunkien nimillä varustettuja pata-alustoja oli aluksi vain muutamia, mutta nykyään valikoima on kasvanut jo noin neljäänkymmeneen yksilölliseen tuotteeseen.

City Trivet pannunalunen puhdistetaan kostealla liinalla ja pienellä määrällä mietoa pesuainetta. Tuotetta ei saa liottaa pesualtaassa tai pestä koneessa. Pata-alusta on ensisijaisesti tarkoitettu kuumille astioille, mutta muista välttää kuitenkin erittäin korkeita lämpötiloja, sillä ne voivat vahingoittaa tuotetta. Muistathan, että vaurioituneen pata-alustan käyttö on ehdottomasti kielletty. Tuotteen voi puhdistaa myös puhdistus- ja suoja-aine, joka on tarkoitettu ruostumattomille teräspinnoille. Ainetta on helppo levittää teräspinnalle, jolloin tuotteeseen tulee upea kiilto pitkäksi aikaa. Älä koskaan käytä hankaavia pesusieniä tai hankaavia puhdistusainetta City Trivet pannunalusen puhdistukseen. Ethän jätä City Trivet pannunalusta lämpimänä lasten tai lemmikkien lähettyville.

City Trivet Helsinki Pannunalunen on trendikäs sisustuselementti

 • City Trivet Pannunalunen, Helsinki, Men At Work on valmistettu jauhelakatusta teräksestä
 • City Trivet Pannunalusten tuotevalikoimaan kuuluu yhdeksän erilaista kaupunkia,
 • City Trivet pata-alusta, Men at Work. Muotoilijana Dick Lundgren.

 • Verkkokauppa: Nordic Nest
 • Toimitusaika: 1-5 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun