Designkaupat.fi
Albin Gray pöytävalaisin, Watt & Veke
Watt & Veke

Albin Gray pöytävalaisin, Watt & Veke

Albin Gray pöytävalaisin, Watt & Veke Albin L Pöytävalaisin, Harmaa/Sininen, Watt & Veke
77,00€
(0)
Albin Gray pöytävalaisin, Watt & Veke Watt & Veken Albin-pöytävalaisin on teollisen sisustustyylin ystävän ykkösvalinta. Ruotsalainen Watt & Veke on valaisimiin keskittynyt yritys, joka on perustettu vuonna 1998. Yrityksen tavoitteena on valmistaa valaisimia, jotka luovat ympärilleen muutakin kuin pelkkää valoa. Albin on moderni mystinen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-6 päivää
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  77,00€
 • Toimitus
  3-6 päivää
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  87,00€
 • Toimitus
  4-9 päivää
  9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
  87,00€
from €77 to €87 3
77 Rum21 Design hinta tuotteelle
87 Rum21 Design hinta tuotteelle
87 Royal Design hinta tuotteelle

Albin Gray pöytävalaisin, Watt & Veke

Watt & Veken Albin-pöytävalaisin on teollisen sisustustyylin ystävän ykkösvalinta. Ruotsalainen Watt & Veke on valaisimiin keskittynyt yritys, joka on perustettu vuonna 1998. Yrityksen tavoitteena on valmistaa valaisimia, jotka luovat ympärilleen muutakin kuin pelkkää valoa.

Albin on moderni mystinen lyhty

Watt & Veken sisustusfilosofiassa koti on näyttämö, sohva teatterin katsomo ja valaistus itse näytelmä. Tässä ajattelussa Albin-pöytävalaisin lienee esityksen ehdoton päätähti. Tummanharmaa ja sininen Albin esittää tietenkin draaman kaikkein kohtalokkainta henkilöä. Valaisimen ulkoasu tuo mieleen modernin lyhdyn. Se ei ole vain valonlähde, vaan kokoaan suurempi sisustuselementti. Valaisimessa karkea betoni kohtaa herkän lasin, ja yhdessä ne muodostavat mielenkiintoisen ristiriitaisen yhdistelmän. Albin-pöytävalaisin sopii mainiosti sisustajalle, joka kokee trendikkään rouhean teollisuustyylin omakseen. Selkeälinjainen Albin sopii mainiosti myös minimalistisen sisustajan kotiin. Valaisimen väritys sulautuu kauniisti yhteen kodin muiden värien kanssa. Sijoita valaisin vaikkapa olohuoneen sivupöydälle, kirjahyllyyn tai makuuhuoneen yöpöydälle. Kaksi Albinia toimii ihastuttavana parina esimerkiksi leveällä ikkunalaudalla, ja useamman Albin-valaisimen ryhmä pöydälle aseteltuna on taatusti dramaattinen sisustuksen yksityiskohta.

Albin-valaisin on linjakas ja tukevaa tekoa. Sen alaosa on valmistettu jämäkästä ja rouheasta betonista, yläosa puolestaan viehättävän siniharmaasta lasista. Valaisimen esteettisyys tulee kaikkein parhaiten esille, kun valitset sen sisälle valonlähteeksi kauniin muotoisen lampun. Valaisimeen sopii lamppu, jonka kanta on E27, ja joka on enintään 60-wattinen. Valaisimen korkeus on 42 senttimetriä ja sen halkaisija 16 senttimetriä. Valaisimen johto on musta, ja sen pituus on kaksi metriä. Ison tummanharmaa-sinisen Albinin lisäksi Watt & Veken valikoimassa on myös hieman pienempi, vaaleanharmaa Albin-pöytävalaisin. Kumpikin valaisin sopii mainiosti hämärän huoneen nurkkaan luomaan ympärilleen hivenen mystistä tunnelmaa.

Linjakas ja tukeva pöytävalaisin

 • Valaisimen alaosa on valmistettu betonista ja yläosa lasista.
 • Valaisimen korkeus on 42 senttimetriä ja halkaisija 16 senttimetriä.

 • Verkkokauppa: Rum21 Design
 • Toimitusaika: 3-6 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun