Designkaupat.fi
Form Baarituoli 65 cm, Valkoinen/Tammi, Normann Copenhagen
Normann Copenhagen

Form Baarituoli 65 cm, Valkoinen/Tammi, Normann Copenhagen

Form Baarituoli 65 cm, Valkoinen/Tammi, Normann Copenhagen Form Baarituoli 65 cm, Harmaa/Tammi, Normann Copenhagen Form Baarituoli 65 cm, Valkoinen/Saksanpähkinä, Normann Copenhagen Form Baarituoli 65 cm, Musta/Saksanpähkinä, Normann Copenhagen Form Baarituoli 65 cm, Vihreä/Steel, Normann Copenhagen Form Baarituoli 65 cm, Sininen/Steel, Normann Copenhagen Form Baarituoli 65 cm, Punainen/Saksanpähkinä, Normann Copenhagen Form Baarituoli 65 cm, Sininen/Saksanpähkinä, Normann Copenhagen Form Baarituoli 65 cm, Vihreä/Saksanpähkinä, Normann Copenhagen
271,00€
15% alennusta 319,99€
(0)
Form Baarituoli 65 cm, Valkoinen/Tammi, Normann Co... Normann Copenhagenin Form-baarituoli on tyylikäs ja tukeva istuin. Jan Andersenin ja Poul Madsenin perustama tanskalainen Normann Copenhagen toteuttaa skandinaavista muotoilua aivan uudella ja raikkaalla tavalla. Baarituoli eleganteilla kurveilla Normann Copenhagenin Form-baarituoli on todiste siitä, että baarijakkaran ei tarvitse olla kiikkerä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  4-9 päivää
  9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
  271,00€
  319,99€
 • Toimitus
  3-6 päivää
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  271,00€
  319,99€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  320,00€
 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  320,00€
from €271 to €320 4
271 Royal Design hinta tuotteelle
271 Rum21 Design hinta tuotteelle
320 Finnish Design Shop hinta tuotteelle
320 Nordic Nest hinta tuotteelle
Form Baarituoli 65 cm, Valkoinen/Tammi, Normann Copenhagen hinnan kehitys

Form Baarituoli 65 cm, Valkoinen/Tammi, Normann Co...

Normann Copenhagenin Form-baarituoli on tyylikäs ja tukeva istuin. Jan Andersenin ja Poul Madsenin perustama tanskalainen Normann Copenhagen toteuttaa skandinaavista muotoilua aivan uudella ja raikkaalla tavalla.

Baarituoli eleganteilla kurveilla

Normann Copenhagenin Form-baarituoli on todiste siitä, että baarijakkaran ei tarvitse olla kiikkerä tai kolhon näköinen. Form on klassisesti muotoiltu mutta silti hauskan moderni esine. Form-baarituoli on todella käytännöllinen, mutta sen esteettisyys ei kärsi funktionaalisuudesta. Valkoisen ja tammen yhdistelmä on raikas ja yllättävä, ja kombinaatio myös lisää tuoliin särmää. Istuimen skandinaaviset elegantit kurvit sopivat erityisen hyvin moneen suomalaiseen kotiin. Jakkara sopii niin pienen kodin keittiön baaripöydän ruokailutuoliksi kuin isompaan keittiöön saarekkeen kupeeseen. Huipputrendikäs ruokailutila syntyy, kun yhdistää korkean ruokapöydän tuoleiksi Form-baarituolit. Formin on suunnitellut Normann Copenhagenille nuori tanskalainen suunnittelija Simon Legal. Istuinkupin muotokieli on pehmeän linjakas, ja tukevat pyöreät jalat toimivat sille hauskana kontrastina. Istuimen muotoilu onkin palkittu design-alan If Design Award -palkinnolla.

Form-baarituolin istuinosa on valmistettu tukevasta ja laadukkaasta muovista, joka on helppo pitää puhtaana. Sen päällä on erittäin mukava istua. Jalat ovat tammiset, ja ne on integroitu istuinosaan sulavasti. Baarituolin koko korkeus on 77 senttimetriä ja istumakorkeus 65 senttimetriä, leveys 43 senttimetriä ja syvyys 42,5 senttimetriä. Tuolin alaosassa on poikkipuu, jonka päälle jalat voi nostaa, mikä lisää tuolissa istumisen mukavuutta. Myös matala selkänoja antaa tukea. Normann Copenhagen valmistaa Form-baarituolin lisäksi myös samaa muotokieltä edustavaa matalampaa Form-tuolia. Baarituolin voi hankkia kotiinsa paitsi valkoisena, myös sinisenä, vihreänä, mustana ja punaisena. Form-baarijakkarasta on olemassa myös metallijaloilla varustettu versio.

Tukevaa tekoa, mukava istua

 • Tuolin istumakorkeus on 65 senttimetriä.
 • Valmistettu muovista (istuinosa) ja tammesta (jalat).
 • Matala selkänoja ja jalkatuki tekevät tuolista mukavan istua.
 • Väri: Valkoinen/Tammi

 • Verkkokauppa: Royal Design
 • Toimitusaika: 4-9 päivää
 • Toimituskulut: 9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun