Designkaupat.fi
Form Baarituoli 65 cm, Harmaa/Tammi, Normann Copenhagen
Normann Copenhagen

Form Baarituoli 65 cm, Harmaa/Tammi, Normann Copenhagen

Form Baarituoli 65 cm, Valkoinen/Tammi, Normann Copenhagen Form Baarituoli 65 cm, Harmaa/Tammi, Normann Copenhagen Form Baarituoli 65 cm, Valkoinen/Saksanpähkinä, Normann Copenhagen Form Baarituoli 65 cm, Musta/Saksanpähkinä, Normann Copenhagen Form Baarituoli 65 cm, Vihreä/Steel, Normann Copenhagen Form Baarituoli 65 cm, Sininen/Steel, Normann Copenhagen Form Baarituoli 65 cm, Punainen/Saksanpähkinä, Normann Copenhagen Form Baarituoli 65 cm, Sininen/Saksanpähkinä, Normann Copenhagen Form Baarituoli 65 cm, Vihreä/Saksanpähkinä, Normann Copenhagen
271,00€
15% alennusta 319,99€
(0)
Form Baarituoli 65 cm, Harmaa/Tammi, Normann Copenhagen Normann Copenhagenin Form-baarituoli on kaunis istuin korkean pöydän ääreen. Normann Copenhagen on tanskalainen palkittu designbrändi, jonka Poul Madsen ja Jan Andersen perustivat vuonna 1999 näyttämään suuntaa pohjoismaiselle muotoilulle. Form on elegantti baarituoli Normann Copenhagenin Form-baarituoli.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  4-9 päivää
  9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
  271,00€
  319,99€
 • Toimitus
  3-6 päivää
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  271,00€
  319,99€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  320,00€
 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  320,00€
from €271 to €320 4
271 Royal Design hinta tuotteelle
271 Rum21 Design hinta tuotteelle
320 Finnish Design Shop hinta tuotteelle
320 Nordic Nest hinta tuotteelle
Form Baarituoli 65 cm, Harmaa/Tammi, Normann Copenhagen hinnan kehitys

Form Baarituoli 65 cm, Harmaa/Tammi, Normann Copenhagen

Normann Copenhagenin Form-baarituoli on kaunis istuin korkean pöydän ääreen. Normann Copenhagen on tanskalainen palkittu designbrändi, jonka Poul Madsen ja Jan Andersen perustivat vuonna 1999 näyttämään suuntaa pohjoismaiselle muotoilulle.

Form on elegantti baarituoli

Normann Copenhagenin Form-baarituoli on tyylikäs ja hillityn näyttävä ratkaisu, jos olet etsimässä kotiisi korkeaa istuinta. Form ei tuo taatusti mieleen Ruotsin-laivan yökerhon tai kulmakuppilan baarituolia: se on siro ja elegantti istuin, jonka linjakas muotoilu on tehty kestämään aikaa ja katseita. Herkästä olemuksestaan huolimatta Form on taatusti tukeva tuoli, joka kestää myös käyttöä. Form-baarituoli sopii hyvin pienen kodin pienen keittiön baaripöydän istuimeksi, sillä kevyen rakenteensa ansiosta se ei tunnu valtaavan liikaa tilaa. Toisaalta Form käy mainiosti avaran keittiön saarekkeen ääreen, sillä sen kaunis muotoilu ansaitsee päästä hyvin esille. Koska Form-baarituoli on myös pelkistetyn skandinaavinen ja asiallinen, se sopii loistavasti myös toimistojen sisustukseen, esimerkiksi pienten neuvotteluhuoneiden istuimeksi. Form-tuolin muotoilu miellyttää raikkaan yksinkertaisen sisustuksen ystävää.

Form-baarituolin istuinosa on kauniin harmaa, ja se on valmistettu muovista. Hieman kuppimainen istuinosa on muotoiltu tukemaan selkää, joten tuolissa on mukava istua. Muovinen istuin on helppo pitää puhtaana. Tuolin jalkojen valmistusmateriaali on tammi. Harmaa muovi ja lämpimän ruskea tammi ovat kaunis ja hieman yllättäväkin väriyhdistelmä, jolla tuot kotiisi pientä särmää. Form-baarituolin korkeus on 77 senttimetriä, leveys 43 senttimetriä ja syvyys 42,5 senttimetriä. Tuolin istuinkorkeus 65 senttimetriä. Normann Copenhagen -merkin yksi tavoite on ollut tuoda muotoiluun uusia tuulia ja valmistaa huonekaluja, jotka erottuvat massasta. Form-baarituoli on mainio esimerkki siitä, että tämä tavoite on toteutunut.

Kaunis ja kestävä istuin

 • Form-baarituoli on 77 senttimetriä korkea, 43 senttimetriä leveä ja 42,5 senttimetriä syvä.
 • Tuolin istuinkorkeus 65 senttimetriä.
 • Tuoli on valmistettu muovista (istuinosa) ja tammesta (jalat).
 • Väri: Harmaa/Tammi

 • Verkkokauppa: Royal Design
 • Toimitusaika: 4-9 päivää
 • Toimituskulut: 9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun