Designkaupat.fi
Work Lamp de Lux, messinki, Hey There Hi

Work Lamp de Lux, messinki, Hey There Hi

47,00€
Hey There Hi on modannut klassisesta työvalosta salonkikelpoisen luksustuotteen, joka antaa upeasti ilmettä mihin tahansa tilaan. Work Lamp de Lux sopii erityisen hyvin kiinnitettäväksi hyllyyn niin vessaan, työpöydän ääreen kuin keittiöönkin, sen voi kiinnittää jämäkällä ja kätevällä klipsillä.... Lue lisää
 

Hey There Hi on modannut klassisesta työvalosta salonkikelpoisen luksustuotteen, joka antaa upeasti ilmettä mihin tahansa tilaan. Work Lamp de Lux sopii erityisen hyvin kiinnitettäväksi hyllyyn niin vessaan, työpöydän ääreen kuin keittiöönkin, sen voi kiinnittää jämäkällä ja kätevällä klipsillä vaikka patterista lähtevään vesiputkeen tai sängynpäätyyn. Miksei sitä voi laittaa roikkumaan myös katosta. Valaisin on kuitenkin suunniteltu intiimiksi valonlähteeksi lähelle valaistavaa kohdetta, siksi siinä on 5 metrin pituinen johto. Tällöin sen voi laittaa roikkumaan katosta tarpeeksi alas, esimerkiksi valonlähteeksi lukunurkkaukseen tai kohdevalaisemaan viherkasveja tai tiettyjä sisustusesineitä.  

 

Work Lamp de Lux valaisimessa työmaavalo on saanut muotoa, se on sirompi, ilmeikkäämpi ja kauniimpi, eikä se anna karkeaa autotallivaikutelmaa. Kuparin väri myös valonlähteen kannassa on upea. Etuosa muistuttaa kukkaa ja on helppo avata valonlähteen vaihtamiseen. Valonlähteeksi sopii max 80 wattinen lamppu, joka täytyy ostaa erikseen.


    Siirry alkuun