Piano Seinäkello 45 cm, Valkoinen, koziol
Koziol

Piano Seinäkello 45 cm, Valkoinen, koziol

Piano Seinäkello 45 cm, Musta, koziol
Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Piano Seinäkello 45 cm, Valkoinen, koziol

Koziolin Piano-seinäkello sopii hyvin musikaaliseen kotiin. Saksalainen Koziol on tuttu kaikille, jotka pitävät hauskoista, laadukkaista ja käytännöllisistä muovista valmistetuista tuotteista. Koziolin tuotteet ovat pieniä arjen aarteita.

Piano-seinäkello on leikkisä sisustuselementti

Koziolin muotoilu on aina leikkisää, ja merkin valmistamassa Piano-seinäkellossakin piilee hauska juju. Ensivilkaisulla se näyttää vain kauniin graafisesti muotoillulta kellotaululta, mutta tarkemmin katsoen sen oivaltava design avautuu. Kauniin kellotaulun reunoilla kulkee numeroiden sijaan pianon koskettimet. Tasatuntien kohdalla olevat isot koskettimet ovat hieman koholla, joten kellossa on hauska sivuprofiili, ja siitä pystyy tarkistamaan ajan myös sivusuunnasta. Piano-seinäkello on hauska lahja muusikolle, klassisen musiikin ystävälle tai pienelle tulevalle pianistille, mutta tyylikkään designin ansiosta kello sopii kenelle tahansa. Pelkistetty muotokieli puhuttelee minimalistisen sisustuksen harrastajaa. Piano-seinäkello näyttää hyvältä keittiössä, eteisessä, makuuhuoneessa tai olohuoneessa. Veikeä kello sopii mainiosti myös lastenhuoneeseen. Sommittelun ystävä kokoaa seinälle kollaasin, jossa valkoinen Piano-kello ja mustavalkoiset valokuvat tai taulut muodostavat näyttävän kokonaisuuden.

Pyöreän kellon halkaisija on 45 senttimetriä, ja paksuutta sillä on 3,2 senttimetriä. Kello on juuri sopivan suuri ja näyttävä: sen voi huoletta kiinnittää isollekin seinälle, eikä se näytä olevan väärässä paikassa. Kellotaulu itsessään on läpinäkyvä, joten valkoinen Piano-kello pääsee kaikkein parhaiten esille tummaa, jopa mustaa seinää vasten. Vaaleille, murretun värisille seinille kiinnitettynä kello näyttää upean herkältä sisustuselementiltä. Kellossa on kvartsikoneisto. Kello on valmistettu muovista, jonka voi kierrättää, ja jonka ansiosta kello on kevyt kuljettaa ja kiinnittää seinälle. Tuote toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa. Piano-kelloa valmistetaan myös muissa väreissä, kuten mustana ja punaisena.

Kevyt ja kaunis kello kodin moneen huoneeseen

  • Kellotaulun halkaisija on 45 senttimetriä.
  • Kello on valmistettu kevyestä, kierrätettävästä muovista.
  • Väri: valkoinen
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun