Designkaupat.fi
Joonas kangas, valko-musta, Marimekko
Marimekko

Joonas kangas, valko-musta, Marimekko

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Joonas kangas, valko-musta, Marimekko

Marimekon puhtaaseen siveltimenvetoon perustuva suurikuvioinen Joonas-kangas on Maija Isolan nostalgista käsialaa vuodelta 1961. Joonas-kankaassa esiintyy pyöreä, silmämäinen aihe, joka tuo esiin sisäkkäisten kehien muodon. Joonas-kangas on tehty tyylikkään harmonista mustavalkoista sisustuksessaan suosiville henkilöille. Sen kangaslaatuna on paksu ja miellyttävä puuvilla.

Marimekko-koti on graafinen ja värikäs

Joonas-kankaassa on tyylikäs ja moderni mustavalkoinen kuosi, joka sopii erinomaisesti keittiön, olohuoneen tai makuuhuoneen ikkunaverhoiksi. Mustavalkoinen Joonas-kangas kuuluu osana Marimekon nostalgiseen klassikkomallistoon ja kangas on aika ajoin niittänyt suosiota myös pidettynä sesonkikankaana. Monien keskuudessa suosittu kuvio syntyi aikoinaan paksulla pensselillä maalaten ja parhaimmalta Joonas-kangas näyttääkin juuri suurina pintoina. Joonas-kankaan suunnittelija Maija Isola toimi näyttävien sisustuskankaiden pääsuunnittelijana aina vuoteen 1987 saakka. Isola tulkitsi omaperäisesti monille eri vuosikymmenille ominaisia suosittuja tyylejä ja teemoja omissa töissään, ja usein hänen suurta suosiota keränneet kuosinsa olivat myös näkyvästi edellä aikaansa. Maija Isolan painokuosituotanto käsittää kaikkiaan yli 500 tunnettua mallia, jotka ovat tekniikoiltaan ja aiheiltaan hyvinkin toisistaan poikkeavia kuvioita. Marimekon suosittu Joonas-kangas on tunnettu niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Marimekon sisustusmaailma perustuu niin kodikkaisiin, iloisiin, värikkäisiin kuin myös suosittuihin graafisiin ja yksinkertaisen tyylikkäisiin kuvioihin. Marimekko tarjoaa näyttäviä ja monipuolisia sisustusratkaisuja monenlaisille sisustajille. Joonas on kangas mustavalkoista tyyliä sisustuksessa suosiville henkilöille. Marimekon kankaat ovat tunnettuja selkeistä väreistä ja kuvioista sekä tunnetusta suomalaisesta designistaan. Marimekon raikkaat ja modernit kuosit ovat edelleen suosittuja kaikenikäisten sisustajien keskuudessa. Joonas-kangas on todella suosittu puhtaan pelkistettyä ja ajatonta musta-valkoista sisustustyyliä suosivien keskuudessa. Suositun kankaan hillitty värimaailma ja selkeät linjat ovat olleet tärkeä osa suomalaisten kotien näyttävää ilmettä jo vuosikymmenien ajan. Joonas-kangas sopii loistavasti niin mummin, äidin kuin myös tyttären kotiin.

Marimekon kankaissa yhdistyvät vahva design ja ammattitaito

  • Marimekko on yksi merkittävimmistä ja tunnetuimmista suomalaisista brändeistä
  • Marimekon sisustustuotteiden "lippulaivat" koostuvat niin nuorten nousevien kykyjen sekä vahvojen nimekkäiden suunnittelijoiden designeista, että kaikkien tuntemista klassikoista
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun