Designkaupat.fi
No 30 tuoli, kahvi/rottinki, Ton
Ton

No 30 tuoli, kahvi/rottinki, Ton

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

No 30 tuoli, kahvi/rottinki, Ton

Ton-merkin klassinen No 30 -tuoli tuo mieleen hetken keskieurooppalaisessa kahvilassa. Ton on tsekkiläinen yritys, joka on valmistanut klassisia wieniläistuoleja jo 150 vuoden ajan. Ton tunnetaan huonekaluista, joiden laatu on aina korkealla.

Tuoli, joka on klassikkojen klassikko

Jos huonekalu on ollut tuotannossa jo yli sadan vuoden ajan, siinä täytyy olla jotain hyvin erityistä. Ton-valmistajan No 30 -tuoli voi ylpeillä niin pitkillä perinteillä. Tämän klassisen wieniläistuolin muotoilu on niin ajatonta, että se viehättää vielä 2000-luvullakin. Wieniläistuolit ovat taas hyvin haluttuja huonekaluja, joita moni etsii turhaan kirpputoreilta. No 30 -tuolin muodot ovat upean kaarevat, mutta tuolissa on hyvää myös muu kuin ulkonäkö. Tonin valmistamat tuolit tunnetaan siitä, että ne ovat hyvin mukavia istua, kestäviä kovassakin käytössä sekä keveitä liikutella. No 30 toimii hyvin ruokailupöydän tuolina. Voit hankkia ruokapöydän ympärille iloisen sekamelskan esimerkiksi No 30 -tuoleja ja perinteisiä pinnatuoleja - kaksi klassikkoa sopii aina hyvin yhteen. No 30 käy hyvin myös sirorakenteisen työpöydän tuoliksi.

Kahvin värinen No 30 -tuoli on hillitty ja tyylikäs sisustuselementti. Tuolin materiaalina käytetään laadukasta eurooppalaista pyökkiä. Tuolin istuin on valmistettu rottingista. Vaalea rottinki korostaa kauniisti tummanruskeaa pyökkirunkoa. Tuolin korkeus on 78 senttimetriä, leveys 48 senttimetriä, syvyys 48 senttimetriä ja istuinkorkeus 46 senttimetriä. No 30 -tuolia on saatavilla myös muissa väreissä, esimerkiksi mustana ja valkoisena. Tuolia valmistetaan rottinkisen istuimen ohella myös pyökki-istuimella. Pidät No 30 -tuolisi puhtaana pyyhkimällä sen kostealla liinalla. Ajattoman muotoilun ja laadukkaiden materiaalien ansiosta No 30 on käyttöä kestävä tuoli, joka jatkaa elämää vielä perheen seuraavankin sukupolven kodissa.

Kestävä ja ajaton tuoli moneen käyttöön

  • Tuoli on valmistettu eurooppalaisesta pyökistä. Istuinosa on rottinkia.
  • Tuolin korkeus on 78 senttimetriä, leveys 48 senttimetriä, syvyys 48 senttimetriä ja istuinkorkeus 46 senttimetriä.
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun