Designkaupat.fi
Wood pinnatuoli H17, 6-pakkaus, DEPARTMENT
Department

Wood pinnatuoli H17, 6-pakkaus, DEPARTMENT

Wood pinnatuoli H17, keltainen, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, oliivi, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, turkoosi, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, punainen, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, valkopigmentoitu tammi, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, harmaa, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, tammi, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, musta, Eri pakkauskokoja, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, valkoinen, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, harmaanvihreä, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, sininen, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, tummanharmaa, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, saarni, DEPARTMENT
570,00€
Pinnatuoli on lämminhenkinen huonekaluklassikko, joka sopii hyvin myös tähän päivään. Wood-pinnatuoli on Department-huonekaluvalmistajalle tyypillinen: skandinaavinen ja minimalistinen, yhtä aikaa klassinen ja moderni. Department on tunnettu luonnonmateriaaleista valmistetuista huonekaluistaan. Siro mutta tukeva tuolien klassikko Wood H17 -pinnatuoli on.... Lue lisää
 

Pinnatuoli on lämminhenkinen huonekaluklassikko, joka sopii hyvin myös tähän päivään. Wood-pinnatuoli on Department-huonekaluvalmistajalle tyypillinen: skandinaavinen ja minimalistinen, yhtä aikaa klassinen ja moderni. Department on tunnettu luonnonmateriaaleista valmistetuista huonekaluistaan.

Siro mutta tukeva tuolien klassikko

Wood H17 -pinnatuoli on kuin muisto mummolasta tai kesämökiltä. Sen siroissa ja pelkistetyissä linjoissa on kuitenkin nykyaikaista muotoilun näkemystä, minkä ansiosta tuoli käy mainiosti osaksi monenlaista sisustusta. Wood-pinnatuoli on käytännöllinen jokapaikanhöylä. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi ruokailuryhmän tuoliksi - voit hankkia pöydän ympärille joko pelkkiä Wood-tuoleja tai yhdistää niistä muiden tuolien kanssa mutkattoman rennon kokonaisuuden. Koululaisen ryhti pysyy suorana, kun valitset hänelle työtuoliksi pinnatuolin. Makuuhuoneen tai työhuoneen nurkassa pinnatuoli ei valtaa turhaan lattiapinta-alaa. H17 on kodin kätevä yleistuoli, jota voi liikutella tilasta toiseen tarpeen mukaan. Raikas turkoosi Wood-pinnatuoli on sisustuksen pirteä huutomerkki. Vaalean sävyisessä sisustuksessa turkoosi on pirteä väriläiskä, tummassa upean tehokas korostusväri. Turkoosin ja maalaamattoman koivun yhdistelmä on sekä rauhoittava että trendikäs.

Wood H17 -pinnatuolin korkeus on 85 senttimetriä, leveys 44 senttimetriä, istumakorkeus 44 senttimetriä ja istumasyvyys myös 44 senttimetriä. Mittojen ansiosta tuoli on kauniin tasapainoinen ja symmetrinen huonekalu, joka rauhoittaa ympärillään olevan tilan. Wood on valmistettu valkoiseksi pigmentoidusta tammesta. Departmentin Wood-tuolia on saatavilla myös useissa muissa väreissä - leikkisän värikkään sisustuksen ystävä hankkii kotiinsa kokonaisen tuolien sateenkaaren. Ajattoman peruspinnatuolin lisäksi Woodia saa myös rennon matalassa ja leveässä Lounge-mallissa. Wood H17 toimitetaan osissa ja se on koottava itse. Nyt voit lopettaa käytettyjen pinnatuolien metsästämisen kirpputoreilta ja sukulaisten ullakoilta - Wood on oikea pinnatuolien uusklassikko.

Käytännöllinen istuin moneen tilaan

  • Tuolin korkeus on 85 senttimetriä, leveys 44 senttimetriä ja syvyys 44 senttimetriä.
  • Valmistettu turkoosiksi maalatusta valkopigmentoidusta tammesta.

    Siirry alkuun