Designkaupat.fi
Less seinävalaisin 27 cm 40 W, musta, Bloomingville
Bloomingville

Less seinävalaisin 27 cm 40 W, musta, Bloomingville

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Less seinävalaisin, musta, Bloomingville

Bloomingvillen Less-seinävalaisin on upean yksinkertainen. Tanskalaisen Bloomingvillen tuotteilta on lupa odottaa hyvää laatua ja kohtuullista hintaa. Merkin tyylissä yhdistyvät pohjoismainen design, ripaus ranskalaista tyyliä sekä luonnonmateriaalit.

Minimalistinen vaihtoehto kodin seinävalaisimeksi

Bloomingvillen Less-seinävalaisin on nimensä mukainen: Less is more, eli vähemmän on enemmän. Valaisin on todella yksinkertainen, mutta ei silti liian riisuttu. Musta valaisin koostuu suorakulmion muotoisesta, seinään kiinnitettävästä pidikkeestä, sirosta varresta ja varren päähän liitettävästä lampusta. Less on valaisin, joka antaa lampun kauniin muodon todellakin loistaa. Seinävalaisin sopii moneen käyttöön. Yksinkertaiseen makuuhuoneeseen tulee design-hotellihuoneen tunnelmaa, kun kiinnität parisängyn päätyseinään kaksi Less-valaisinta pariksi. Konstailematon valaisin sopii hyvin lukulampuksi myös olohuoneen sohvan tai lastenhuoneen sängyn viereen. Se toimii myös pienen eteisen valonlähteenä. Less puhuttelee sisustajaa, joka kokee teollisen tyylin omakseen. Less käy mainiosti yhteen rouhean betonin tai tiiliseinän kanssa. Valaisimen mattamusta pinta pääsee hienosti edukseen myös metalli- tai teräspintojen lähellä. Less on skandinaavisen minimalistisesti sisustetun kodin valaisin.

Less-valaisin sopii pieneenkin tilaan, mutta näyttävän yksinkertaisen muotoilunsa ja mustan värinsä ansiosta se ei jää seinäkukkaseksi. Valaisimen korkeus on vain 13 senttimetriä ja syvyys 27 senttimetriä. Valaisimen mukana tulee johto, jonka pituus on tasan kaksi metriä. Valaisin on valmistettu metallista, joten se on mukavan jykevä ja helppo pitää puhtaana. Valitse valaisimen lampuksi E27-kantainen LED-lamppu, jossa on enintään 40 wattia. Jos musta väri ei sovi kotiisi, niin valaisin on saatavilla myös upean kiiltävällä kultaisella pinnalla. Less-seinävalaisin on trendikäs ja kohtuuhintainen vaihtoehto, jos etsit kotiisi valaisinta, jossa lamppu saa olla trendikkäästi esillä.

Pieni suuri valaisin

  • Valaisin on valmistettu metallista, ja se on maalattu mustaksi.
  • Valaisimen korkeus on 13 senttimetriä ja syvyys 27 senttimetriä.
Siirry alkuun