Designkaupat.fi
Apart hyllykannatin 2-kpl, messinki, House Doctor
House Doctor

Apart hyllykannatin 2-kpl, messinki, House Doctor

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Apart hyllykannatin 2-kpl, messinki, House Doctor

House Doctorin Apart-hyllykannattimet ovat siro sisustuselementti. House Doctor on tanskalainen perheyritys, joka on toiminut kodin sisustuksen pelastajana kohta kahdenkymmenen vuoden ajan. House Doctorin tuotteet ovat trendikäs valinta kotiisi.

Sirot ja trendikkäät hyllykannattimet

House Doctor -merkin tyylikkäästi muotoillut mutta pelkistetyt Apart-hyllykannattimet ovat oivallinen hankinta jokaiseen kotiin. Kannattimet ovat yhtä aikaa sekä trendikkäät että ajattomat, joten saat niistä iloa pitkäksi aikaa. Hyllykannattimet on messingin väriset, ja messinki on juuri nyt erittäin ajankohtainen materiaali sisustuksessa. Messinki toimii kauniisti esimerkiksi silloin, kun sen yhdistää muihin parhaillaan ajankohtaisiin materiaaleihin, kuten samettiin tai marmoriin. Kokoa messinkisten Apart-hyllykannattimien avulla hylly esimerkiksi sammaleenvihreän tai roosan värisen sohvan yläpuolelle olohuoneeseen. Marmoriset tasot ja pikkupöydät ovat jo valmiiksi kodin pieniä luksuselementtejä, mutta niiden läheisyyteen asennetut Apart-hyllykannattimet tuovat huoneeseen vielä ripauksen lisää ylellistä tunnelmaa. Rentojen ja kauniiden Apart-hyllykannattimien varaan rakennat esimerkiksi pienen kirjahyllyn olohuoneeseen, tason makuuhuoneen sängyn yläpuolelle tai ylimääräisen astioiden säilytyspaikan keittiöön.

Apart-hyllykannattimet myydään kätevästi kahden kappaleen pakkauksessa. Kannattimet on valmistettu raudasta, joten ne ovat tukevat, mutta rakenteensa ansiosta myös kevyet. Rautaiset kannattimet kestävät hyvin käyttöä ja muuttoa kodista toiseen. Kannattimien korkeus on 25,5 senttimetriä ja niiden syvyys on 24,5 senttimetriä. Jos messinki ei ole kotiisi sopiva väri, ovat Apart-hyllykannattimet saatavilla myös mustana. Voit käyttää Apart-hyllykannattimia haluamasi hyllylevyn kanssa, mutta ne sopivat mainiosti yhteen House Doctorin valmistaman Apart-hyllylevyn kanssa. Kevytrakenteinen mutta tukeva hyllylevy valmistetaan tammesta. Sirolinjaiset ja pelkistetyt Apart-hyllykannattimet ovat oivallinen ratkaisu moneen eri tyyliin sisustettuun kotiin, sillä ne eivät riitele muun sisustuksen kanssa.

Apart-hyllykannattimet sopivat kodin jokaiseen huoneeseen

  • Kevyet hyllykannattimet on valmistettu raudasta.
  • Hyllykannattimien korkeus on 25,5 senttimetriä ja syvyys 24,5 senttimetriä.
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun