Designkaupat.fi
Cutter jakkara, tiikki, Skagerak
Skagerak

Cutter jakkara, tiikki, Skagerak

Cutter jakkara, tiikki, Skagerak Cutter jakkara, tammi, Skagerak Cutter jakkara, musta, Skagerak
325,00€
(0)
Cutter jakkara, tiikki, Skagerak Skagerakin Cutter jakkara on ryhdikäs monitoimi-istuin. Perinteet näkyvät sekä jakkaran muotoilussa että sen valmistaneessa yrityksessä. Tanskalainen Skagerak on jo 1970-luvulla alkunsa saanut perheyritys, joka valmistaa laadukkaita huonekaluja. Monien mahdollisuuksien jakkara Skagerakin Cutter jakkara herättää välittömästi.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  325,00€
 • Toimitus
  3-6 päivää
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  354,00€
from €325 to €354 2
325 Finnish Design Shop hinta tuotteelle
354 Rum21 Design hinta tuotteelle
Cutter jakkara, tiikki, Skagerak hinnan kehitys

Cutter jakkara, tiikki, Skagerak

Skagerakin Cutter jakkara on ryhdikäs monitoimi-istuin. Perinteet näkyvät sekä jakkaran muotoilussa että sen valmistaneessa yrityksessä. Tanskalainen Skagerak on jo 1970-luvulla alkunsa saanut perheyritys, joka valmistaa laadukkaita huonekaluja.

Monien mahdollisuuksien jakkara

Skagerakin Cutter jakkara herättää välittömästi mielikuvia: se tuo mieleen kiireettömän hetken mökkisaunan terassilla koivujen katveessa. Jakkaran istuinosan puusäleikkö ja pelkistetty runko muodostavat harmonisen ja tasapainoisen kokonaisuuden. Ajaton ja tukeva jakkara on erinomainen hankita kotiin, sillä se kestää käyttöä ja muuntuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Cutter jakkara käy esimerkiksi istuimeksi pieneen eteiseen, saunan pukutiloihin tai mökille yleistuoliksi. Kokonsa ja ulkonäkönsä puolesta se sopii erinomaisesti myös ylimääräiseksi sivupöydäksi olo- tai makuuhuoneeseen. Cutter jakkara on valmistettu kauniista ja tukevasta tiikistä. Tuoli on tehty kestämään sukupolvelta toiselle, mutta sen pinta on hyvä muistaa öljytä silloin tällöin. Tuolin puupinta on käsittelemätön, joten se muuttaa hieman väriään ajan ja käytön myötä. Halutessasi voit hioa pintaa hiekkapaperilla kerran tai kaksi kertaa vuodessa.

Jakkara on osa Cutter-kalustesarjaa, johon kuuluu myös penkki, erikokoisia säilytyslaatikoita, naulakoita, hattuhylly ja peili. Sarjan kalusteilla voi sisustaa esimerkiksi harmonisen ja arjessa toimivan eteistilan. Jakkaran alle saa tarvittaessa taiottua lisää säilytystilaa, sillä sen alle mahtuu napakasti sarjan isoin säilytyslaatikko, johon voi halutessaan hankkia erillisen kannen. Jakkaran ja laatikon yhdistelmä on loistava ratkaisu esimerkiksi lastenhuoneen lelukaaosta taltuttamaan. Cutter jakkara on saatavilla myös mustana versiona, jonka materiaalina on käytetty tiikin sijasta tammea. Tasapainoisen jakkaran leveys on 40 senttimetriä, syvyys 40 senttimetriä ja korkeus 43,5 senttimetriä. Monien mahdollisuuksiensa ansiosta Cutter on kuitenkin kokoaan isompi tuoli.

Kestävä, klassinen ja kaunis

 • Vankka jakkara on valmistettu kestävästä tiikistä.
 • Jakkaran leveys ja syvyys ovat 40 senttimetriä, korkeus 43,5 senttimetriä.

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun