Designkaupat.fi
Noblesse Viskilasi 29,5 cl, Nachtmann
Nachtmann

Noblesse Viskilasi 29,5 cl, Nachtmann

27,90€
(0)
Noblesse viskilasit ovat silmiä hivelevän kauniit ja näyttävät tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Viskilasit ovat täydellinen hankinta itselle tai upea lahja viskin ystävälle. Noblesse viskilasit on pakattu lahjapakkaukseen. Lasit ovat konepestävät. Noblesse viskilasit ovat täydellinen lahja Täydellisen juomanautinnon antavien viskilasien.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  6,5 - 11,9 €
  Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  27,90€
  4 kpl
  6,98 € / kpl
 • Toimitus
  1-5 päivää
  4,95 - 19,9 €
  Ilmainen nouto Hobby Hall toimipisteestä
  29,90€
 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  33,00€
  44,00€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5,9 - 6,9 €
  Ilmainen nouto Stockmann tavaratalosta
  34,90€
  4 kpl
  8,73 € / kpl
from €27.9 to €34.9 4
27.9 Inessa hinta tuotteelle
29.9 Hobby Hall hinta tuotteelle
33 Nordic Nest hinta tuotteelle
34.9 Stockmann sisustus hinta tuotteelle
Noblesse Viskilasi 29,5 cl, Nachtmann hinnan kehitys

Noblesse viskilasit ovat silmiä hivelevän kauniit ja näyttävät tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Viskilasit ovat täydellinen hankinta itselle tai upea lahja viskin ystävälle. Noblesse viskilasit on pakattu lahjapakkaukseen. Lasit ovat konepestävät.

Noblesse viskilasit ovat täydellinen lahja

Täydellisen juomanautinnon antavien viskilasien valmistaja on saksalainen Nachtmann Crystal AG, joka on 175-vuotias arvostettu kristallilasienvalmistaja. Nactmannin tehdas Saksan Weidenissa on Euroopan modernein ja ympäristöystävällisin kristallilasitehdas. Vuodesta 2001 alkaen Nachtmannin tuotanto on sertifioitu arvostetun DIN ISO 14001 mukaisesti, kuluttajalle halutaan tarjota siis ainutlaatuisia ja markkinoiden laadukkaimpia tuotteita. Nachtmannin tuotteita on myynnissä maailmanlaajuisesti ja mallistoon kuuluu upea valikoima maljakoita, kristallilaseja, koriste-esineitä ja astioita. Noblesse viskilasit ovat upea lahja jokaiselle viskin ystävälle, joka tietää, kuinka tärkeää on oikeanlaatuisen viskilasin valinta. Viskiasiantuntijat vakuuttavat, että laadukas juoma tarvitsee aina arvoisensa lasin. Lasi, josta juoma nautitaan vaikuttaa tuoksuun, makuun ja aromeihin todella paljon. Viskin maltaisten aromien, pyöreyden, pehmeyden ja silkkisyyden pitää aina päästä juomaa nautittaessa kunnolla esiin.

Noblesse viskilasit tarjoavat viskin ystävälle ainutlaatuisen mahdollisuuden arvioida lempijuomansa tuoksuja, rakennetta, makua ja väriä. Tiesitkö, että viskilasin valmistaminen on taidetta? Lasin muoto tuo aromaattiset piirteet esille säilyttäen kaikki nesteestä haihtuvat tuoksut. Lasin pitää tuntua myös mukavalta kädessä ja mahdollistaa viskin juominen oikeasta kallistuskulmasta, jolloin viimeisiä pisaroita ei tarvitse tunnustella kielellä lasista erikseen. Lasin suuaukon ja maljaosan muoto sekä koko ovat aina erittäin tärkeitä, joka paljolti ratkaisee myös sen, mihin kohtaan suuta juoma kaatuu juotaessa. Viskin hedelmällisyys ja makeus korostuvat oikeanlaatuisesta viskilasista juotaessa. Kristalliset viskilasit voi pestä koneessa tai käsin, jolloin pitää muistaa myös huolellinen lasien kuivaus puhtaalla pyyhkeellä. Viski on juomana ainutlaatuinen, sillä mistään muusta ruskeasta alkoholijuomasta ei ole saatavilla yhtä monipuolista aromien kirjoa kuin täydellisyyttä hipovasta viskistä.

Noblesse viskilasit tuovat viskin aromit täydellisesti esiin

 • Noblesse viskilasit ovat edustava tuote yksin tai yhdessä viskiä nautittaessa
 • Noblesse viskilasi on miellyttävän tuntuinen kädessä eli siro, mutta silti tukeva

 • Verkkokauppa: Inessa
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 6,5 - 11,9 €
  Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun