Designkaupat.fi
Pinball Seinäkello 45 cm, Musta, koziol
Koziol

Pinball Seinäkello 45 cm, Musta, koziol

Pinball Seinäkello 45 cm, Musta, koziol Pinball Seinäkello 45 cm, Valkoinen, koziol
51,41€
(0)
Koziolin Pinball seinäkello paitsi näyttää käytännöllisesti ajan, myös viihdyttää, sillä kukapa ei ilostuisi nähdessään hauskasti muotoillun kellon! Erityisen hyvin se sopii näyttämään aikaa keittiön tai eteisen seinälle, joissa aikaa tarkistetaan kiireessä aamutuhruisilla silmillä. Aamun unihuuruissa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  4-9 päivää
  9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
  51,41€
from €51.41 to €51.41 1
51.41 Royal Design hinta tuotteelle

Koziolin Pinball seinäkello paitsi näyttää käytännöllisesti ajan, myös viihdyttää, sillä kukapa ei ilostuisi nähdessään hauskasti muotoillun kellon! Erityisen hyvin se sopii näyttämään aikaa keittiön tai eteisen seinälle, joissa aikaa tarkistetaan kiireessä aamutuhruisilla silmillä. Aamun unihuuruissa hauska ja leikkisä kello antaa varmasti lisäpotkua ja intoa päivään. Toki kello sopii myös muihin tiloihin.

 

Muovinen Pinball kello on suurikokoinen, sen halkaisija on 45 senttimetriä, joten se näkyy kauas. Sen suurista ja selkeistä numeroista lapsenkin on helppo saada selvää. Pinball kelloa valmistetaan valkoisena ja mustana.

 

Saksalainen Koziol on erikoistunut käytännölliseen muotoiluun, arjen käyttöesineisiin ja niiden moderniin ja hauskaan ilmeeseen. Koziolilla on satoja käyttöesineitä esimerkiksi keittiöön, muutakin kuin kelloja. Tuotteet ovat oivaltavia, hauskoja ja kestäviä, hauskoja, ekologisia ja suunniteltu yhteistyössä Euroopan johtavian designereiden ja suunnittelijoiden kanssa.

 

Pinball-kellon koko:

 • halkaisija 45 cm

 • Verkkokauppa: Royal Design
 • Toimitusaika: 4-9 päivää
 • Toimituskulut: 9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun