Designkaupat.fi
Grain riippuvalaisin, harmaa, Muuto
Muuto

Grain riippuvalaisin, harmaa, Muuto

Grain kattovalaisin, puuterin vihreä, Muuto Grain riippuvalaisin, harmaa, Muuto Grain kattovalaisin, luonnonhiekka, Muuto Grain kattovalaisin, musta, Muuto
135,00€
Grain riippuvalaisin, harmaa, Muuto Tyylikkään Grain riippuvalaisimen herkkä ja minimalistinen muotokieli yhdistyy innovatiivisin materiaaleihin. Nuoren suunnittelijan Jens Fagerin suunnittelema upea valaisin koostuu komposiitista, jossa erittäin pienet bambuhiukkaset elävöittävät hienosti varjostimen pintaa. Grain riippuvalaisin säästää.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  135,00€
from €135 to €135 1
135 Nordic Nest hinta tuotteelle

Grain riippuvalaisin, harmaa, Muuto

Tyylikkään Grain riippuvalaisimen herkkä ja minimalistinen muotokieli yhdistyy innovatiivisin materiaaleihin. Nuoren suunnittelijan Jens Fagerin suunnittelema upea valaisin koostuu komposiitista, jossa erittäin pienet bambuhiukkaset elävöittävät hienosti varjostimen pintaa.

Grain riippuvalaisin säästää sähköä

Komposiitti tarkoittaa kahden tai useamman materiaalin (puu, muovi, keraami tai metalli) yhdistelmiä, jossa materiaalit toimivat tiiviissä yhteistyössä, mutta eivät ole sulautuneet tai liuenneet toisiinsa. Puu itsessään on orgaaninen komposiitti, jossa rakenneaineena toimii aina selluloosa ja sidosaineena puuteollisuudessa paljon käytetty ligniini. Grain riippuvalaisimen valonlähteenä palvelee LED-lamppu, joka tuottaa luonnollista, lämmintä valoa ja säästää siten myös sähköä. Valaisimen yksityiskohdat on suunniteltu huolella eli kuminen valaisimen johto on täydellisesti samaa sävyä kuin varjostin. Grain riippuvalaisin luo kaunista tunnelmaa niin korkeaan ja avaraan tilaan kuin myös matalampaankin huoneeseen. Matalammassa huoneessa rippuvan kattovalaisimen voi ripustaa mieleiseensä kohtaan sängyn ylle. Muistathan, että upeat valaisimet ovat osa tyylikästä sisustusta samaan tapaan kuin tarkoin valitut huonekalutkin. Klassinen kattovalaisin toimii aina laadukkaana yleisvalaisimena, joka tuo kaivattua valoa kaikkialle huoneeseen.

Valaisimen korkeus on 18,5 cm ja halkaisija 21 cm sekä johdon pituus 4 m. Materiaalina on käytetty ympäristöystävällistä bambukuitua ja polypropyleenia. Grain riippuvalaisin puhdistetaan pehmeän ja kuivan kankaan avulla. Riippuvalaisimilla valaiset huoneen sellaiseksi, kuin itse haluat. Pidä makuuhuoneen yleisvalaistus mieluummin tunnelmallisena kuin kirkkaana. Makuuhuoneessa tarvitaan myös riittävästi kohdevaloa esimerkiksi lukemista varten. Yleisvaloksi paras valinta on umpinainen tai muu pehmeää valoa antava valaisin. Valaisimet ovat tärkeä osa kodin sisustusta, joten yhdistelemällä Grain riippuvalaisimien eri sävyjä, luot huoneeseen toimivan kokonaisuuden. Aseta Grain riippuvalaisin yksinään katseenvangitsijaksi tai hyödynnä huoneessa useamman valaisimen tarkkaa ja tehokasta loistoa.

Grain riippuvalaisin on valmistettu ympäristöystävällisestä bambukomposiitista

 • Grain riippuvalaisin toimii niin yleisvalona kuin myös kohdevalona
 • Grain riippuvalaisin on huoneen kuin huoneen tyylikäs katseenvangitsija
 • Väri: Harmaa

 • Verkkokauppa: Nordic Nest
 • Toimitusaika: 1-5 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun