Designkaupat.fi
Wood loungetuoli H19, harmaa, Department
Department

Wood loungetuoli H19, harmaa, Department

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Wood loungetuoli H19, harmaa, Department

Puusta valmistetut huonekalut miellyttävät monien silmiä etenkin, jos niissä on vielä yksinkertainen muotoilu, joka tekee tuolin sopivaksi niin perinteiseen kuin moderniin kotiin. Musta puinen Loungetuoli sopii moneen käyttötarkoitukseen.

Monipuolinen yksinkertainen ja tyylikäs tuoli

Joskus voi tuntua siltä, kuin istumapaikat eivät vain millään riittäisi kaikille vieraille. Joko vieraat istuvat ahtaasti sohvalla vieri vieren tai seisovat ties missä kahvikuppinsa ja kakkulautasensa kanssa. Näin e kuitenkaan aina tarvitse olla, sillä Department -merkin Loungetuoli on erinomainen lisä kaikkeen sisustukseen. Puinen loungetuoli sopii niin moderniin kuin perinteiseen kotiin. Sen tumma väri sopii hyvin esimerkiksi makuuhuoneeseen, halliin, eteiseen tai olohuoneeseen. Leveämpi istuin takaa mukavan alustan kaiken kokoisille pepuille. Tuoli on matalampi ja syvempi kuin mitä monien rakastamat pinnatuolit ovat. Voit istua lukemassa päivän lehtiä, katsoa TV:tä tai viihdyttää vieraita. Mikäli tuoli on sijoitettu eteiseen, soveltuu se hyvin istumapaikaksi kengännauhojen sitomista varten. Hätätilanteessa tuolin leveä istuinosa sopii myös väliaikaiseksi pöydäksi.

Wood Loungetuoli omaa erittäin yksinkertaisen designin ja ajattoman muotoilun. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka vuodet vierisivätkin eteenpäin ja sisustustrendit päivittyisivät tiuhaankin tahtiin, sopii Loungetuoli kotiisi kaikesta huolimatta. Tilatessasi tuolin kotiisi, sinun tulee ottaa huomioon se, että joudut kokoamaan tuolin itse. Työkalujen käyttöä ei kuitenkaan tarvita ja kokoaminen tapahtuu nopeasti. Halutessasi voit yhdessä perheesi tai ystävien kanssa pitää pienet kokoamiskekkerit, joiden aikana ostamasi tuolit saadaan koottua käden käänteessä hyvässä seurassa. Tämän jälkeen voidaan vaikka nauttia virvokkeita, katsella elokuvia tai pelata mielenkiintoisia pelejä. Vaihtoehtoisesti voit ostaa tuolit myös mökillesi ja nauttia lämpimistä kesäpäivistä mukavasti.

Musta Wood Loungetuoli

  • Leveys on 55 senttiä
  • Korkeus 73 senttiä
  • Modernia ja ajatonta muotoilua
  • Sopii olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja eteiseen.
  • Väri: harmaa
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun