Bat Vintage nojatuoli, Select21 lepakkotuoli
Select21

Bat Vintage nojatuoli, Select21 lepakkotuoli

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(3)
 

Vintagenahkainen lepakkotuoli Select21 on lepakkotuolien aatelia, ehdottomasti! Tämä teräsrunkoinen ja antiikkikäsitellyllä vankalla lehmännahalla päällystetty tuoli on aivan ehdoton vetonaula missä tahansa sisustuksessa. Sen voi sijoittaa niin eteiseen kuin paraatipaikalle olohuoneen tai aulan seinustalle tai vaikka lukunurkkaukseen. Se ottaa varmasti paikkansa. Lukunurkkauksessa sen kodikasta ja rouheaa ilmettä korostavat päälle heitetyt pehmeät lampaantaljat tai karvatyynyt.

 

Lepakkotuolin juuret ulottuvat jo 1800-luvun siirrettäviin leirikalusteisiin, jotka olivat kevytrakenteisia ja helppoja kasata mukaan. Lepakkotuoli myydään edelleen niin, että se kasataan itse, istuinosan kangas tai nahka venytetään kehikon päälle. 1940-luvulla Artek otti yhteistyökuviona lepakkotuolin tuotantoon Yhdysvalloissa, mutta yhteistyö ja yhteistyökumppaniyritys kaatui sittemmin. Lepakkotuolia kopioitiin ja varioitiin kilpaa pitkin 1940- ja 50-lukua, joten sille ei saatu yrityksistä huolimatta enää patenttia. Lepakkotuolia ei siis ole patentoitu mihinkään ja siksi siitä on usealla eri valmistajalla oma versionsa.

 

Select21 lepakkotuolin materiaalina on siis messinginvärinen teräsrunko ja lehmännahka vintagekäsittelyllä. Tuolin mitat ovat:

 

  • Leveys: 70 cm
  • Korkeus: 92 cm
  • Syvyys: 74 cm

 

4.3 3 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun