Designkaupat netissä
FL/Y kattovalaisin, vaaleansininen, Kartell
Kartell

FL/Y kattovalaisin, vaaleansininen, Kartell

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

FL/Y kattovalaisin, vaaleansininen, Kartell

Kartellin tyylikäs FL/Y-kattovalaisin sopii yleisvaloksi tai vaikkapa tunnelmaa luomaan ruokapöydän ylle. Valaisimeen kuuluu upea akryylivarjostin, joka suodattaa kauniisti valoa. Valaisimen suunnitteli Italialainen Ferruccio Laviani vuonna 2002.

Kartellin tyylikäs FL/Y-kattovalaisin luo tunnelmaa kotiin kuin kotiin

Kartellin FL/Y on erittäin kaunis ja ajaton valaisin, joka sopii täydellisesti sekä ruokasaliin, että olohuoneeseen. Puolipallon kaltainen valaisin luo tyylikkyyttä tilaan kuin tilaan, jolloin valaisin toimii tyylikkäänä sisustuselementtinä. Kartellin FL/Y-valaisinta saa monissa eri väreissä, joten värivalikoimaa löytyy jokaiseen makuun. Kartellin FL/Y- valaisimilla on mukavaa sisustaa. Ruokapöydän ollessa suuri, sen ylle voi ripustaa vaikkapa kaksi FL/Y-valaisinta. Miltä tuntuisivat vastavärejä edustavat valaisimet, kuten esimerkiksi punainen ja vihreä tai keltainen ja sininen yhdistelmät. Puhtaan valkoinen varjostin päästää lävitseen huomattavasti enemmän valoa kuin musta, jonka valo kohdistuu aina vain alaspäin. Tuotteeseen kuuluu sähköjohto värittömällä muovikuorella. Kattokuppi on aina samanvärinen kuin varjostin. Tuotteen valonlähde toimitetaan valaisimen mukana. Todelliseen laatuun ja tyyliin luottava ei voi olla rakastamatta tätä upeaa klassikkoa.

Kartellin FL/Y-kattovalaisin on todella edustava klassikko. Sijoitatko mielelläsi viihtyisään ja kauniiseen kotiin? Kartellin FL/Y on silloin valintasi. Valaisimia voit vaihdella vaikka vuodenaikojen mukaan, valkoinen talveen, lämmin vihreä kesään ja punainen syksyyn. Valaisin on kodin hehkuva tunnelmanluoja, joka viimeistelee sisustuksen. Kartellin FL/Y on linjoiltaan puhdas ja selkeä puolipallo, jossa on mukana aina rahtunen leikkimieltä. Kartellin FL/Y-kattovalaisin tuo valon aidon lempeänä huoneeseen ja sisustaa omalla hienolla tavallaan niin yksilöllisen keittiön kuin myös tyylikkyyttä huokuvan olohuoneen. Haluatko tuoda sisustuksessa esiin valon vai valaisimen tai molemmat? Kartellin FL/Y-kattovalaisin on katseenvangitsija, joka palvelee uskollisesti vuodesta toiseen.

Valkoinen on aina varma valinta

  • Sisusta Kartellin FL/Y-kattovalaisimien avulla
  • Kartellin FL/Y-kattovalaisin tuo kotiin ja työpaikalle valoa ja viihtyvyyttä
  • Väri: vaaleansininen
Siirry alkuun