Designkaupat.fi
FL/Y kattovalaisin, vaaleansininen, Kartell
Kartell

FL/Y kattovalaisin, vaaleansininen, Kartell

FL/Y kattovalaisin, tummansininen, Kartell FL/Y kattovalaisin, oranssi, Kartell FL/Y kattovalaisin, vaaleansininen, Kartell FL/Y kattovalaisin, keltainen, Kartell FL/Y kattovalaisin, petroleum sininen, Kartell
263,00€
(0)
FL/Y kattovalaisin, vaaleansininen, Kartell Kartellin tyylikäs FL/Y-kattovalaisin sopii yleisvaloksi tai vaikkapa tunnelmaa luomaan ruokapöydän ylle. Valaisimeen kuuluu upea akryylivarjostin, joka suodattaa kauniisti valoa. Valaisimen suunnitteli Italialainen Ferruccio Laviani vuonna 2002. Kartellin tyylikäs FL/Y-kattovalaisin luo tunnelmaa kotiin kuin kotiin Kartellin FL/Y on erittäin kaunis ja.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  263,00€
 • Toimitus
  4-9 päivää
  9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
  263,00€
 • Toimitus
  3-6 päivää
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  263,00€
from €263 to €263 3
263 Finnish Design Shop hinta tuotteelle
263 Royal Design hinta tuotteelle
263 Rum21 Design hinta tuotteelle
FL/Y kattovalaisin, vaaleansininen, Kartell hinnan kehitys

FL/Y kattovalaisin, vaaleansininen, Kartell

Kartellin tyylikäs FL/Y-kattovalaisin sopii yleisvaloksi tai vaikkapa tunnelmaa luomaan ruokapöydän ylle. Valaisimeen kuuluu upea akryylivarjostin, joka suodattaa kauniisti valoa. Valaisimen suunnitteli Italialainen Ferruccio Laviani vuonna 2002.

Kartellin tyylikäs FL/Y-kattovalaisin luo tunnelmaa kotiin kuin kotiin

Kartellin FL/Y on erittäin kaunis ja ajaton valaisin, joka sopii täydellisesti sekä ruokasaliin, että olohuoneeseen. Puolipallon kaltainen valaisin luo tyylikkyyttä tilaan kuin tilaan, jolloin valaisin toimii tyylikkäänä sisustuselementtinä. Kartellin FL/Y-valaisinta saa monissa eri väreissä, joten värivalikoimaa löytyy jokaiseen makuun. Kartellin FL/Y- valaisimilla on mukavaa sisustaa. Ruokapöydän ollessa suuri, sen ylle voi ripustaa vaikkapa kaksi FL/Y-valaisinta. Miltä tuntuisivat vastavärejä edustavat valaisimet, kuten esimerkiksi punainen ja vihreä tai keltainen ja sininen yhdistelmät. Puhtaan valkoinen varjostin päästää lävitseen huomattavasti enemmän valoa kuin musta, jonka valo kohdistuu aina vain alaspäin. Tuotteeseen kuuluu sähköjohto värittömällä muovikuorella. Kattokuppi on aina samanvärinen kuin varjostin. Tuotteen valonlähde toimitetaan valaisimen mukana. Todelliseen laatuun ja tyyliin luottava ei voi olla rakastamatta tätä upeaa klassikkoa.

Kartellin FL/Y-kattovalaisin on todella edustava klassikko. Sijoitatko mielelläsi viihtyisään ja kauniiseen kotiin? Kartellin FL/Y on silloin valintasi. Valaisimia voit vaihdella vaikka vuodenaikojen mukaan, valkoinen talveen, lämmin vihreä kesään ja punainen syksyyn. Valaisin on kodin hehkuva tunnelmanluoja, joka viimeistelee sisustuksen. Kartellin FL/Y on linjoiltaan puhdas ja selkeä puolipallo, jossa on mukana aina rahtunen leikkimieltä. Kartellin FL/Y-kattovalaisin tuo valon aidon lempeänä huoneeseen ja sisustaa omalla hienolla tavallaan niin yksilöllisen keittiön kuin myös tyylikkyyttä huokuvan olohuoneen. Haluatko tuoda sisustuksessa esiin valon vai valaisimen tai molemmat? Kartellin FL/Y-kattovalaisin on katseenvangitsija, joka palvelee uskollisesti vuodesta toiseen.

Valkoinen on aina varma valinta

 • Sisusta Kartellin FL/Y-kattovalaisimien avulla
 • Kartellin FL/Y-kattovalaisin tuo kotiin ja työpaikalle valoa ja viihtyvyyttä
 • Väri: vaaleansininen

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun