Ray sohvapöytä, valkopigmentoitu tammi, DEPARTMENT
Department

Ray sohvapöytä, valkopigmentoitu tammi, DEPARTMENT

Ray sohvapöytä, valkoinen/tammi, DEPARTMENT Ray sohvapöytä, keltainen/tammi, DEPARTMENT Ray sohvapöytä, valkoinen, DEPARTMENT Ray sohvapöytä, harmaa/tammi, DEPARTMENT Ray sohvapöytä, musta, DEPARTMENT
Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
00.0
(0)
 

Ray sohvapöytä Department merkiltä on klassikko jo syntyessään. Voimakkaasti 50-luvun huonekalujen keveyttä mukaileva sohvapöytä sopii paikkaan kuin paikkaan ja monenlaiseen sisustukseen. Sohvapöytä valmistetaan tammesta ja mdf:llä ja akryylivärillä pinnoitetusta tammesta. Pöydän jalat ovat kuitenkin aina tammea, mikä takaa huonekalun kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

 

Ray sohvapöytä on epäsäännöllisen soikio, ja siksi tuo kivaa leikkisyyttä sisustukseen. Se sopii erinomaisesti moderniin ja pelkistettyyn sisustukseen sekä teollisromanttiseen ja skandinaaviseen sisustukseen. Sisustaja, joka ei ota liian vakavasti, saa siitä kyllä myös todella persoonallisen yksityiskohdan klassiseen ja romanttiseenkin sisustukseen. Pieni koko voi monessa pienessä tilassa olla todella iso etu, sillä sohvapöytä vie usein turhaa tilaa olohuoneesta, mutta toisaalta se tekee olohuoneesta kodikkaan ja käytännöllisen.

 

Sohvapöydän koko:

  • Pituus: 98 cm
  • Leveys: 77 cm
  • Korkeus: 40 cm

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun