Milo C12 ruokapöytä, eri kokoja, luonnonväri, Decotique
Decotique

Milo C12 ruokapöytä, eri kokoja, luonnonväri, Decotique

Milo C12 ruokapöytä, eri kokoja, musta, Decotique
Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Decotiquen Milo C12 on Designkaupat.fi sivuston suosituin ruokapöytä, eikä ihme. Se on niin simppeli, niin tyylikäs, niin selkeä, että se todella sopii erittäin monenlaiseen sisustukseen. Hinnaltaan se on kohtuullinen designhuonekaluksi, ja sitä on saatavilla eri pituisina. Milo C12 on pöytä, joka antaa oikeutta kaikenlaisille tuoleille, joita sen ympärille asetetaan, olivat ne sitten jokainen eri paria tai samanlaisia.

 

Milo C12 ruokapöytä on valmistettu MDF-levystä ja massiivitammesta siten, että pöytälevyn sisus on täysin stabiilia MDF-levyä, joka taas on pinnoitettu ja reunustettu massiivitammella. Koko paketti on sinetöity whitewash pinnoitteella, joka on todella kestävä. Tämä pöydänkansi ei elä eikä väännyt, mikäli se vain säilytetään aina kuivassa ja lämpimässä. Pöydän jalat ovat kestävää kumipuuta.

 

Milo C12 pöytää on saatavilla puunvärisenä, mutta myös mustana, sekä eri pituisina. Pöytään voi ostaa lisäksi 40 cm jatkopalan, jolla pituutta saa nopeasti lisää esimerkiksi juhliin ja suuremman porukan illalliselle. Pöytien koot on mitoitettu kuudelle ja kahdeksalle hengelle, mutta jatkopalalla jatketun pöydän ääreen mahtuu joka 12 ruokailijaa.

 

Milo C12 pöydän mitat:

  • Pituus: 140 cm tai 180 cm (+40 cm jatkopala)
  • Leveys: 84 cm
  • Korkeus: 73 cm

 

4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun