Designkaupat.fi
Wood pinnatuoli H17, valkoinen, DEPARTMENT
Department

Wood pinnatuoli H17, valkoinen, DEPARTMENT

Wood pinnatuoli H17, keltainen, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, oliivi, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, turkoosi, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, punainen, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, valkopigmentoitu tammi, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, harmaa, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, tammi, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, musta, Eri pakkauskokoja, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, valkoinen, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, harmaanvihreä, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, sininen, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, tummanharmaa, DEPARTMENT Wood pinnatuoli H17, saarni, DEPARTMENT
85,00€
(0)
Wood pinnatuoli merkiltä Department on klassinen muunnelma pinnatuolista, jotka ovat olleet olennainen osa suomalaista sisustusta jo yli sadan vuoden ajan. Viimeisten vuosien aikana pinnatuoli on noussut uuteen loistoonsa. Nyt sitä yhdistellään kaikenlaiseen sisustukseen, eri värisinä, erilaisina muunnelmina, eri ikäisinä. Vanhat pinnatuolit viedään.... Lue lisää
 

Wood pinnatuoli merkiltä Department on klassinen muunnelma pinnatuolista, jotka ovat olleet olennainen osa suomalaista sisustusta jo yli sadan vuoden ajan. Viimeisten vuosien aikana pinnatuoli on noussut uuteen loistoonsa. Nyt sitä yhdistellään kaikenlaiseen sisustukseen, eri värisinä, erilaisina muunnelmina, eri ikäisinä. Vanhat pinnatuolit viedään käsistä, mutta onneksi myös uusia valmistetaan.

 

Wood pinnatuoli on laadukas ja kestävä pinnatuoli, joka valmistetaan vahvasta kumipuusta tai tammesta. Wood pinnatuolia saa useissa eri väreissä niin, että jokainen löytää omaan sisustukseensa sopivan. Tuoleja voi tietysti myös tilata eri värisinä, huomioi, että värit vaihtelevat eri aikoina. Tuolia tilataan aina vähintään 2 kappaleen erissä tai parillisia määriä.

 

Tuolin mitat ovat:

  • Leveys: 44 cm
  • Korkeus: 90 cm
  • Syvyys: 48 cm
  • Istuinkorkeus: 44 cm
  • Istumasyvyys: 44 cm

 

Tuoli myydään osina, mutta se on helposti ja nopeasti koottava. Näin toimituskulut saadaan edullisemmiksi kaikkien kannalta.

Wood pinnatuoli on tarkoitettu sisätiloihin, sillä sen liimat ja maalit eivät kestä sadetta ja pakkasta. Vaikka tuolit myydään kahden kappaleen erissä, ilmoitettu hinta on kappalehinta.


    4 1 5 1
    Siirry alkuun