Designkaupat.fi
Ray ruokapöytä Ø 110 cm, valkoinen/tammi, DEPARTMENT
Department

Ray ruokapöytä Ø 110 cm, valkoinen/tammi, DEPARTMENT

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Ray ruokapöytä, valkoinen tammi, DEPARTMENT

Department-merkin Ray-ruokapöytä on pelkistetty mutta persoonallinen. Department valitsee valmistamiinsa tuotteisiin mielellään käsittelemättömiä materiaaleja, ja pitää myös muotokielen yksinkertaisena. Department on hyvä valinta, kun etsit laadukkaita mutta kohtuuhintaisia tuotteita kotiin.

Pelkistetty ruokapöytä modernille sisustajalle

Departmentin valmistama Ray-ruokapöytä on varma valinta, jos etsit kotiisi modernia ja yksinkertaista pöytää ruokailua varten. Ray on minimalistinen, skandinaavisen tyylikäs ruokapöytä. Valkoinen pöytä on aina takuuvarma vaihtoehto, johon ei kyllästy helposti. Valkoinen väri sopii hyvin myös hieman pienempään tilaan. Rayn pöytälevy on pyöreä, ja sen alta löytyy neljä tukevaa jalkaa. Pyöreä pöytä sopii hyvin moneen eri tilaan, niin pitkänomaisen keittiön perälle ikkunan viereen kuin suuren tupakeittiön lattian keskelle. Pöydän jalkojen linja on hieman viisto, mikä erottaa Rayn monista peruspöydistä, ja antaa pöydälle sen hivenen modernin ilmeen. Viistot jalat tekevät pöydästä myös leikkisän oloisen, joten Ray sopii mainiosti ison lastenhuoneen askartelupöydäksi. Department-merkki tunnetaan riisutusta muotoilusta, ja Ray-pöytä on siitä erinomainen esimerkki.

Ray-ruokapöytä on tarkoitettu neljälle hengelle. Pöytä on valmistettu massiivitammesta ja MDF-levystä, ja se on maalattu puhtaan valkoiseksi. Pöydän korkeus on 72 senttimetriä ja pöytälevyn halkaisija on 110 senttimetriä. Koska pöytä on niin pelkistetty, sen ympärille sopivat monet erityyliset tuolit. Kokeile vaikka värikkäitä pinnatuoleja, moderneja design-muovituoleja tai klassisia Aalto-jakkaroita. Koska pöytä on minimalistinen, se kokoaa hyvin yhteen myös iloisen joukon eriparisia tuoleja. Pyöreän ruokapöydän lisäksi Department valmistaa kokonaista Ray-huonekalujen sarjaa, johon kuuluu muun muassa erilaisia pöytiä, tasoja ja kaappeja. Kaikkia Ray-sarjan tuotteita yhdistää yksinkertaisen nuorekas muotoilu ja tyylikkäät, hivenen viistot jalat.

Pyöreä pöytä neljälle hengelle

  • Pöydän korkeus on 72 senttimetriä ja halkaisija 110 senttimetriä.
  • Valmistettu massiivitammesta ja MDF-levystä.
  • Pöytä on tarkoitettu neljälle hengelle.
  • Väri: valkoinen tammi
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun