Designkaupat.fi
Nostalgi hattuhylly, alumiini, Essem Design

Nostalgi hattuhylly, alumiini, Essem Design

Nostalgi hattuhylly, musta, Essem Design Nostalgi hattuhylly, valkoinen, Essem Design Nostalgi hattuhylly, tammi/alumiini, Essem Design
Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Essem Designin Nostalgi hattuhylly/naulakko on muotoilija Gunnar Bolinin suunnittelema. Tämä todellinen klassikko ja eurooppalaisten eteisten vakiokaluste on ollut markkinoilla jo vuodesta 1937. Naulakossa on käytännöllinen ja kaunis hattuhylly, joka etenkin entisaikoina oli ehdoton naulakon varuste. Nykyään hattuja käytetään vähemmän ja siksi eteisessä ei välttämättä ole hattuhyllyä enää ollenkaan. Hattuhyllylle voi tietysti laittaa myös koreja lapasille, huiveille ja pipoille. Tällöin tosin naulakon ilme ei tietenkään ole yhtä kevyt.

 

Nostalgi-hattuhyllyn kannakkeet on valmistettu kierrätetystä alumiinista ja niiden välissä on alumiiniset tai tammiset pyörötangot. Pyörötangot ovat metrin pituisia ja ne voi leikata sopivan mittaisiksi. Näin Nostalgi-naulakosta saa muokattua täydellisesti tilaan sopivan hattuhyllyn tai toki voi käyttää valmista metrin mittaista hyllyä myös.

 

Nostalgi-naulakkoa saa useissa eri väreissä: alumiinisena, mustana, mustana ja alumiinisena, alumiinisena ja tammenvärisenä jne. Vaihtoehtoja löytyy niin paljon, että jokaiseen kotiin löytyy sopiva. Eikä kukaan estä maalaamasta naulakkoa mieleisekseen, pysyyhän puhtaassa alumiinissa ja puussa niihin sopiva maali hyvin.

 

Nostalgi-naulakon mitat:

  • Leveys: 100,4 cm
  • Korkeus: 18,8 cm
  • Syvyys: 24,6 cm
Siirry alkuun