Designkaupat.fi
Era Seinäkello, valkoinen, eri kokoja, Blomus
Blomus

Era Seinäkello, valkoinen, eri kokoja, Blomus

Era Seinäkello, valkoinen, eri kokoja, Blomus Era Seinäkello, eri kokoja, musta, Blomus
47,00€
10% alennusta 52,50€
(0)
Era Seinäkello, valkoinen, eri kokoja, Blomus Ajaton ja tyylikäs Blomuksen Era seinäkello on näyttävä lisä minkä tahansa huoneen moderniin sisustukseen. Pyöreä ja jykevä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys antaa kellolle sen ominaislaatuisen ilmeen. Upea seinäkellojen klassikko Kello, aikarauta, ajannäyttäjä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  4-9 päivää
  9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
  47,00€
  52,50€
from €47 to €47 1
47 Royal Design hinta tuotteelle
Era Seinäkello, valkoinen, eri kokoja, Blomus hinnan kehitys

Era Seinäkello, valkoinen, eri kokoja, Blomus

Ajaton ja tyylikäs Blomuksen Era seinäkello on näyttävä lisä minkä tahansa huoneen moderniin sisustukseen. Pyöreä ja jykevä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys antaa kellolle sen ominaislaatuisen ilmeen.

Upea seinäkellojen klassikko

Kello, aikarauta, ajannäyttäjä; rakkaalla lapsella on monta nimeä. Millä nimellä sitten haluatkaan noita elämämme välttämättömimpiä kapistuksia kutsua, kellot määräävät pitkälti elämämme tahdin. Ei kuitenkaan ole aivan yhdentekevää, millaisia kelloja pidämme ranteessamme tai ripustamme kotiemme seinille. Seinäkello voi olla näyttäväkin sisustuselementti, joka omalta osaltaan määrittelee kodin tyyliä ja antaa omistajastaan vahvan vaikutelman. Millaisen kellon sinä valitset kotiasi koristamaan? Laadukkaista kodintavaroistaan tunnetun Blomuksen valmistama Era seinäkello on todellinen seinäkellojen klassikko, joka ei jätä ketään kylmäksi. Se edustaa ajatonta ja suoraviivaista tyyliä, joka sopii erinomaisesti suomalaiseen makuun ja minimalistiseen sisustustyyliin. Era seinäkellon pehmeän pyöreä muoto yhdistettynä ruostumattomasta teräksestä valmistettuun kehykseen luo voimakkaan kontrastin, joka sykähdyttää. Era on ajaton design-tuote, joka toimii mainiosti myös vaikkapa tupaantuliaislahjana.

Era seinäkelloa on saatavilla mustalla ja valkoisella kellotaululla. Mustassa kellotaulussa on valkoiset numerot ja viivat, kun taas valkoista kellotaulua koristavat mustat yksityiskohdat. Musta ja valkoinen väripari takaa voimakkaan kontrastin, joten kellotaulun numerot on helppo erottaa. Era seinäkellon halkaisija on 24 cm, joten se on siro, mutta kuitenkin näyttävä sisustusesine kodin seinällä. Era on elektroninen kello, joka mittaa aikaa kvartsikiteen värähtelyjen avulla. Se takaa viisareiden hiljaisen liikehdinnän, joten se ei häiritse unta makuuhuoneenkaan seinällä. Saksalainen Blomus on tunnettu moderneista kodin ja toimiston tarvikkeista, jotka edustavat selkeää ja minimalistista tyyliä. Era seinäkellon mukana toimitetaan yksi AA-paristo.

Seuraa aikaasi kauniisti ja ajattomasti

 • Valmistettu ruostumattomasta teräksestä, lasista ja muovista
 • Ajaton seinäkello antaa tyylikkään vaikutelman
 • Väri: valkoinen

 • Verkkokauppa: Royal Design
 • Toimitusaika: 4-9 päivää
 • Toimituskulut: 9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun