Designkaupat.fi
String hyllytaso 3 kpl 78 x 20
String

String hyllytaso 3 kpl 78 x 20

String hylly 78 x 20 cm, 3 kpl, pähkinä String hylly 78 x 20 cm, 3 kpl String hylly 78 x 20 cm, 3 kpl, harmaa
Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Arkkitehti ja muotoilija Nils Strinningin perustama huonekalumerkki on tänä päivänä yksi skandinaavisen muotoilun kärkinimiä. Kevytrakenteiset ja minimalistista muotokieltä noudattavat hyllyt ja muut huonekalut ovat erittäin suosittuja.

Ajaton ja tyylikäs

String-hyllytasot ovat yksinkertaisia mutta erittäin tyylikkäitä ratkaisuja pohjoismaisesta muotokielestä lumoutuneiden asukkaiden kotiin. Jo 1940-luvulta asti suosiota keränneet hyllyt ovat ihanteellinen valinta silloin, kun haluaa ajattoman säilytysratkaisun, joka näyttää tyylikkäältä vuodesta toiseen. Useissa eri väreissä saatavilla olevat hyllyt mahdollistavat ilmeen muuttamiseen helposti, sillä hyllyt on helppo vaihtaa halutessaan toisenvärisiin. Koska String-tuoteperheen osista voidaan kasata tarpeen mukaan suuriakin hyllyryhmiä, voidaan uusia hyllytasoja hankkia aina tarpeen mukaan ja näin jatkaa jo aloitetun hyllykön kasvattamista. Yhdestä pienestä hyllystä voi vuosien varrella kasvattaa vaikka koko seinän peittävän ja tyylikkään hyllystön, joka on paitsi kaunis mutta myös käytännöllinen. Suureksi kasvaneenakaan String-hyllyt eivät näytä hyökkääviltä, sillä kevyt rakenne ja hillityt värivaihtoehdot pitävät yleisilmeen rauhallisena niin kotona kuin vaikkapa toimistossakin.

String-hyllytasot myydään kolmen kappaleen pakkauksessa. Hyllytasot voidaan kiinnittää String- ja String Plex -sivupaneeleihin. Tarvittavat metalliset kiinnikkeet tulevat hyllyjen kanssa samassa paketissa. Hyllytasoja on saatavilla kolmea kokoa: 58 x 20 cm, 78 x 20 cm ja hieman leveämpi 58 x 30 cm. Tarkista tarvitsemasi hyllylevyn leveys huolella, sillä levein malli sopii esimerkiksi 75 x 30 cm -kokoisten String-sivupaneelien kanssa yhteen. Värivaihtoehtoina ovat klassikkosävyt: valkoinen, tammi, pähkinä ja saarni. Luonnolliset ja rauhoittavat värit sopivat erinomaisesti yhteen erityisesti skandinaaviseen ja minimalistiseen kotiin. Hyllykön ilmettä voi muuttaa paitsi erilaisin esinein, mutta myös sivupaneeleiden värejä vaihtelemalla.

Katseita kestävä klassikko

  • Useita värivaihtoehtoja ja kokoja
  • Suurin paino: 15 kg/hylly
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun