Designkaupat.fi
Kastehelmi Kynttilälyhty, Sitruunankeltainen, 64 mm, Iittala
Iittala

Kastehelmi Kynttilälyhty, Sitruunankeltainen, 64 mm, Iittala

Kastehelmi Lyhty, Vaaleansininen, 64 mm, Iittala Kastehelmi Kynttilälyhty, Merensininen 64 mm, Iittala Kastehelmi kynttilälyhty, vaalea pinkki, Iittala Kastehelmi Kynttilälyhty, Turkoosi, 64 mm, Iittala Kastehelmi Lyhty, Mattakirkas, 64 mm, Iittala Iittala Kastehelmi kynttilälyhty, punainen Kastehelmi kynttilälyhty, lohenpunainen, Iittala Kastehelmi Kynttilälyhty, Sitruunankeltainen, 64 mm, Iittala Kastehelmi kynttilälyhty, sade, Iittala Kastehelmi lyhty, 64 mm, kirkas, Iittala Kastehelmi Lyhty, Vedenvihreä 64 mm, Iittala Iittala Kastehelmi-kynttilälyhty, harmaa
15,90€
Kastehelmi Kynttilälyhty, Sitruunankeltainen, 64 mm Iittalan tuotteet ovat tyylikkäitä ja kestävät aikaa. Iittalan Kastehelmi kynttilälyhty on merkin yksi takuuvarmoista klassikoista, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi lahjaksi. Kastehelmi kynttilälyhtyä on saatavilla useissa eri väreissä ja yksi uusimmista tulokkaista on ihana ja pirteä sitruunankeltainen. Kastehelmi.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-5 päivää
  5,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  15,90€
 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin
  33,00€
from €15.9 to €33 2
15.9 Iittala hinta tuotteelle
33 Nordic Nest hinta tuotteelle

Kastehelmi Kynttilälyhty, Sitruunankeltainen, 64 mm

Iittalan tuotteet ovat tyylikkäitä ja kestävät aikaa. Iittalan Kastehelmi kynttilälyhty on merkin yksi takuuvarmoista klassikoista, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi lahjaksi. Kastehelmi kynttilälyhtyä on saatavilla useissa eri väreissä ja yksi uusimmista tulokkaista on ihana ja pirteä sitruunankeltainen.

Kastehelmi kynttilälyhty on suosittu klassikkotuote Iittalalta

Iittala on jokaisen suomalaisen hyvin tuntema design-yritys. Lasitehtaana toimintansa aloittanut yritys on todellinen suomalainen ikoni, sillä yritys on perustettu jo vuonna 1881. Merkin tunnetuimpiin tuotteisiin kuuluva, Oiva Toikan suunnittelema Kastehelmi-tuotesarja on puolestaan tullut markkinoille jo vuonna 1964. Sarja on samalla sekä yksinkertainen että elegantti ja lasin pintaa korostavat pienet lasipisarat, jotka kuvaavat aamun kastepisaroita. Suosittuja Kastehelmi-tuotteita löytyy monesta kodista ja ne miellyttävät kaiken ikäisten silmää. Sarjaan kuuluva Kastehelmi kynttilälyhty on yksi sarjan myydyimmistä tuotteista ja se on edelleen hyvin tavallinen valinta esimerkiksi valmistujaislahjaksi. Hienostunut ja siro kynttilälyhty luo kauniin valon sekä heijastuksia, kun sen sisälle laitetaan kynttilä, mutta lyhty on erittäin tyylikäs ja kaunis koriste-esine myös ilman kynttilää. Kynttilälyhty on korkeudeltaan 64 mm.

Pitkästä historiastaan huolimatta Kastehelmi kynttilälyhdyn ulkoasu on pysynyt raikkaana ja siitä on tullut vuosien mittaan useita kausivärejä. Vaikka kirkas Kastehelmi kynttilälyhty onkin klassinen ja ajaton, myös upeat värikkäät kynttilälyhdyt ovat hyvin pidettyjä. Kastehelmi kynttilälyhtyjä myydään nykyisin lähes parissa kymmenessä eri värissä. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi erilaisia maanläheisiä sinisen, vihreän ja punaisen sävyjä. Kaunis ja räväkkä sitruunankeltainen Kastehelmi kynttilälyhty on varmasti todellinen sisustuksen väripilkku. Sitruunankeltainen kynttilälyhty tuo helposti valoa ja persoonallisuutta myös pelkistettyyn ja minimalistiseen sisustukseen. Se myös yhdistää tyylikkäästi ja rohkeasti modernin ja nuorekkaan värin perinteiseen rakastettuun designiin, joka kestää aikaa.

Sitruunankeltainen Kastehelmi kynttilälyhty on yhdistelmä perinteistä ja modernia

 • Kastehelmi kynttilälyhty on upea klassikkoesine, joka sopii jokaiseen kotiin.
 • Sitruunankeltainen Kastehelmi kynttilälyhty on todellinen katseenvangitsija ja se tuo valoa ja persoonallisuutta sisustukseen.

 • Verkkokauppa: Iittala
 • Toimitusaika: 2-5 päivää
 • Toimituskulut: 5,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus, Nouto

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun