Designkaupat.fi
Le Grand Air Loveseat Cover sohvanpäällinen, Harmaa, Decotique
Decotique

Le Grand Air Loveseat Cover sohvanpäällinen, Harmaa, Decotique

Loveseat Verhoil, Green Pear, Decotique Loveseat Verhoilu, Savage Linen, Decotique Loveseat Verhoilu, Natural Blonde, Decotique Loveseat Verhoilu, Smokey Granite, Decotique Loveseat Verhoilu, Misty Grey, Decotique Le Grand Air Loveseat Cover, Sininen, decotique Le Grand Air Loveseat Cover sohvanpäällinen, Harmaa, Decotique Le Grand Air Loveseat Cover, Valkoinen, Decotique
332,00€
20% alennusta 416,00€
(0)
Le Grand Air Loveseat Cover sohvanpäällinen, Harmaa, Decotique Le Grand Air Loveseat Cover, Harmaa, Decotique on ihastuttava pienen sohvan päällinen, jonka väri sopii taatusti jokaiseen kotiin. Tämä harmaa verhoilukangas kestää taatusti aikaa ja kulutusta. Harmaa verhoilukangas pienelle sohvalle Tämä Decotiquen harmaa verhoilukangas on tarkoitettu Le Grand Air Loveseatille. Loveseatin verhoilua.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-6 päivää
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  332,00€
  416,00€
 • Toimitus
  4-9 päivää
  9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
  416,00€
from €332 to €416 2
332 Rum21 Design hinta tuotteelle
416 Royal Design hinta tuotteelle
Le Grand Air Loveseat Cover sohvanpäällinen, Harmaa, Decotique hinnan kehitys

Le Grand Air Loveseat Cover sohvanpäällinen, Harmaa, Decotique

Le Grand Air Loveseat Cover, Harmaa, Decotique on ihastuttava pienen sohvan päällinen, jonka väri sopii taatusti jokaiseen kotiin. Tämä harmaa verhoilukangas kestää taatusti aikaa ja kulutusta.

Harmaa verhoilukangas pienelle sohvalle

Tämä Decotiquen harmaa verhoilukangas on tarkoitettu Le Grand Air Loveseatille. Loveseatin verhoilua voi nimittäin muuttaa vaikka joka vuodenajalle eri väriseksi. Harmaa kangas sopii loistavasti jokaiseen kotiin, sillä sen rauhoittava väri sopii yhteen niin neutraalien kuin värikkäidenkin sävyjen kanssa. Kangas on sekoitus puuvillaa, pellavaa ja viskoosia. Harmaan kankaan nimi on Belgravia. Se on tarkoituksella pesty niin, että kankaasta tulee vanhanajan vaikutelma. Sillä on haettu eräänlaista vintage-tunnelmaa. Kun ostat Le Grand Air Loveseatin päällisen, mukana tulee verhoilukangas, joka sopii neljälle selkätyynylle ja kahdelle istuintyynylle. Tämä tarkoittaa meidän kielessämme siis kahden hengen istuttavaa sohvaa, joka maailmalla tunnetaan nimellä loveseat. Nyt sinun ei siis tarvitse vaihtaa koko sohvaa tai tilata uutta verhoilua uutta ilmettä halutessasi.

Le Grand Air Loveseatin kangas on sekoitus luonnonmukaisia materiaaleja. Kangas tuntuu mukavalta ja se on helppo pitää puhtaana. Kankaan voi helposti imuroida, jos sohvalla on vaikkapa pölyä tai muuta roskaa. Sitä voi myös pyyhkiä kostealla liinalla. Jos kangas kaipaa parempaa puhdistusta, voi sen irrottaa ja pestä pesukoneessa. Materiaali kestää oikein hyvin pesun joko 40 tai 60 asteessa. Sen voi myös silittää sileäksi pesun ja kuivauksen jälkeen. Vaihda siis helposti Le Grand Air Loveseatin verhoilun väriä. Värejä on saatavana yhteensä kolme eri vaihtoehtoa. Voit siis hyvin vaihtaa väriä aina sisustuksen mukaan.

Käytännöllinen ja kaunis verhoilukangas

 • Helppo irrottaa ja laittaa takaisin
 • Mukavaa kangasta, joka on helppo puhdistaa
 • Väri: harmaa

 • Verkkokauppa: Rum21 Design
 • Toimitusaika: 3-6 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun