Designkaupat.fi
Stone jakkara, kirkas, Kartell
Kartell

Stone jakkara, kirkas, Kartell

Stone jakkara, kirkas, Kartell
249,00€
Kartellin Stone-jakkara on ikoni, joka on noussut suureen suosioon sisustusblogien aikakaudella. Stone on tiimalasin mallinen jakkara, jota voi käyttää paitsi istuimena myös yöpöytänä, valaisimen jalustana, pienenä laskutasona sisällä ja ulkona. Terassilla se menee pieneen tilaan ja toimii hyvin varajakkarana.   Stone jakkaran on suunnitellut.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  249,00€
from €249 to €249 1
249 Finnish Design Shop hinta tuotteelle

Kartellin Stone-jakkara on ikoni, joka on noussut suureen suosioon sisustusblogien aikakaudella. Stone on tiimalasin mallinen jakkara, jota voi käyttää paitsi istuimena myös yöpöytänä, valaisimen jalustana, pienenä laskutasona sisällä ja ulkona. Terassilla se menee pieneen tilaan ja toimii hyvin varajakkarana.

 

Stone jakkaran on suunnitellut Marcel Wanders. Sen juju on jalokivimäinen pinta, joka taittaa valoa mielivaltaisesti ja leikkisästi. Se on yksinkertainen uuden ajan luksustuote, joka sopii osaksi kaikenlaista sisustusta, mutta erityisesti pelkistettyyn ja moderniin sisustukseen.

 

Stone on yksi italialaisen Kartellin tunnetuimmista tuotteista. Se, kuten kaikki muutkin Kartellin tuotteet, suunnitellaan ja valmistetaan Italiassa. Kartell perustettiin Milanossa jo 1949 ja se on siitä lähtien antanut oman erityisen osaamisensa muotoilun ja sisutuksen kentälle. Kartell erityisosaamista on nimenomaan muovi, jonka kestävyyden ja laadun yritys on vienyt ihan uudelle tasolle. Kartellin muovikalusteet ja sisustustuotteet ovat uudenlaista ennakkoluulotonta muotoilua, jossa todella on ripaus entisaikojen kartanoiden luksusta.

 

Jakkaran mitat:

 • Halkaisija: 30 cm
 • Korkeus: 45 cm

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun