Stone jakkara, kirkas, Kartell
Kartell

Stone jakkara, kirkas, Kartell

Stone jakkara, savu, Kartell Stone Jakkara, Harmaa, Kartell Stone jakkara, kirkas, Kartell Stone jakkara, keltainen, Kartell Stone jakkara, meripihka, Kartell Stone jakkara, kromi, Kartell Stone Jakkara, Punainen, Kartell Stone Jakkara, Sininen, Kartell
179,00€
00.0
(0)
Kartellin Stone-jakkara on ikoni, joka on noussut suureen suosioon sisustusblogien aikakaudella. Stone on tiimalasin mallinen jakkara, jota voi käyttää paitsi istuimena myös yöpöytänä, valaisimen jalustana, pienenä laskutasona sisällä ja ulkona. Terassilla se menee pieneen tilaan ja toimii hyvin varajakkarana.   Stone jakkaran on suunnitellut.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  4-9 päivää
  Toimituskulut
  7 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  179,00€
 • Toimitusaika
  1-2 päivää
  Toimituskulut
  6,5 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  200,00€
from €179 to €200
Stone jakkara, kirkas, Kartell hinnan kehitys

Kartellin Stone-jakkara on ikoni, joka on noussut suureen suosioon sisustusblogien aikakaudella. Stone on tiimalasin mallinen jakkara, jota voi käyttää paitsi istuimena myös yöpöytänä, valaisimen jalustana, pienenä laskutasona sisällä ja ulkona. Terassilla se menee pieneen tilaan ja toimii hyvin varajakkarana.

 

Stone jakkaran on suunnitellut Marcel Wanders. Sen juju on jalokivimäinen pinta, joka taittaa valoa mielivaltaisesti ja leikkisästi. Se on yksinkertainen uuden ajan luksustuote, joka sopii osaksi kaikenlaista sisustusta, mutta erityisesti pelkistettyyn ja moderniin sisustukseen.

 

Stone on yksi italialaisen Kartellin tunnetuimmista tuotteista. Se, kuten kaikki muutkin Kartellin tuotteet, suunnitellaan ja valmistetaan Italiassa. Kartell perustettiin Milanossa jo 1949 ja se on siitä lähtien antanut oman erityisen osaamisensa muotoilun ja sisutuksen kentälle. Kartell erityisosaamista on nimenomaan muovi, jonka kestävyyden ja laadun yritys on vienyt ihan uudelle tasolle. Kartellin muovikalusteet ja sisustustuotteet ovat uudenlaista ennakkoluulotonta muotoilua, jossa todella on ripaus entisaikojen kartanoiden luksusta.

 

Jakkaran mitat:

 • Halkaisija: 30 cm
 • Korkeus: 45 cm

 • Tuotemerkki: Kartell
 • Verkkokauppa: Royal Design
 • Toimitusaika: 4-9 päivää
 • Toimituskulut: 7 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun