Designkaupat.fi
String Pocket hylly, saarni/valkoinen
String

String Pocket hylly, saarni/valkoinen

String Pocket, musta saarni String Pocket hylly, harmaa String Pocket hylly, saarni/valkoinen String Pocket hylly, pähkinäpuu/musta String Pocket, tammi/valkoinen String Pocket hylly, valkoinen String Pocket -hylly, blush
142,00€
5% alennusta 149,00€
String Pocket hylly, saarni/valkoinen String Pocket -hylly on täydellinen moneen tarpeeseen. Ruotsalainen String on tunnettu kauniista mutta erittäin kätevistä säilytysratkaisuistaan ja hyllyjärjestelmistään, jotka ovat modulaarisia. Yrityksen perustaja Nils Strinning suunnitteli kaikkien pohjoismaisen designin ystävien tunteman String System -hyllyjärjestelmän.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  142,00€
from €142 to €142 1
142 Nordic Nest hinta tuotteelle

String Pocket hylly, saarni/valkoinen

String Pocket -hylly on täydellinen moneen tarpeeseen. Ruotsalainen String on tunnettu kauniista mutta erittäin kätevistä säilytysratkaisuistaan ja hyllyjärjestelmistään, jotka ovat modulaarisia. Yrityksen perustaja Nils Strinning suunnitteli kaikkien pohjoismaisen designin ystävien tunteman String System -hyllyjärjestelmän vuonna 1949.

String Systemin herttainen pikkusisko

String Pocket -hylly on kuin String-hyllyjärjestelmän pikkusisko. Se on pieni, mutta sen hyllyille mahtuu hämmentävän paljon tavaraa. Se on kauniin ilmava ja kevytrakenteinen, mutta se on kuitenkin tukeva hylly kirjoille tai kodin pienille esineille. String Pocket näki päivänvalon vuonna 2005, ja se nousi nopeasti sisustajien suosikiksi. Hylly on tuttu näky sisustusblogien ja -lehtien kuvista, joissa se toimii sekä kätevänä säilytysratkaisuna että koristeellisena elementtinä. String Pocket on moderni ja raikas, minimalistinen mutta myös kotoisa. Hylly sopii mainiosti kotiin tai huoneeseen, jossa on String System -järjestelmän tuotteita, mutta se toimii loistavasti myös yksikseen. String Pocket käy vaikkapa keittiöön astiahyllyksi, työhuoneen pieneksi kirjahyllyksi tai lastenhuoneen keräilyesineiden näyttelytilaksi. Se sopii tilaan kuin tilaan, ja mihin tahansa käyttötarkoitukseen.

String Pocket muodostuu kahdesta tikasmaisesta sivupaneelista ja kolmesta hyllylevystä. Hyllylevyjä voi siirtää sivupaneeleissa tarpeen mukaan, eli voit luoda juuri sinun kirjoillesi tai koriste-esineillesi sopivan korkuiset hyllyvälit. String Pocketia on saatavilla useissa eri väreissä. Valkoisista sivupaneeleista ja saarnihyllylevyistä koostuva String Pocket on raikas ja trendikäs vaihtoehto joka kotiin. Sivupaneelit ovat valkoiseksi maalattua terästä, ja hyllyt lastulevyä saarniviilulla. Hyllyn korkeus on 50 senttimetriä, leveys 60 senttimetriä ja syvyys 15 senttimetriä. String Pocket käy siis mainiosti pieniin huoneisiin, ja esimerkiksi kapeaan käytävään tuomaan lisää säilytystilaa. String Pocket on ajaton ja tyylikäs huonekalu, joka kestää vielä seuraavallekin sukupolvelle.

Pocket tuo lisää säilytystilaa pieniinkin tiloihin

 • Hylly on 50 senttimetriä korkea, 60 senttimetriä leveä ja 15 senttimetriä syvä.
 • Hyllylevyjä voi liikutella sivupaneeleissa haluamalleen korkeudelle.
 • Väri: valkoinen / saarni

 • Verkkokauppa: Nordic Nest
 • Toimitusaika: 1-5 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun