Designkaupat.fi
Kokoontaitettava pöytä valkoinen, valkoiset jalat, String
String

Kokoontaitettava pöytä valkoinen, valkoiset jalat, String

Kokoontaitettava pöytä, valkoiset jalat, String String Kokoontaitettava pöytä, saarni Kokoontaitettava pöytä valkoinen, valkoiset jalat, String
462,00€
(0)
Stringin valkoinen kokoontaitettava pöytä on käytännöllinen kaluste jokaiseen kotiin. Ruotsalainen String on tunnettu säilytysratkaisuistaan ja hyllyjärjestelmistään, jotka ovat sekä esteettisiä että monikäyttöisiä. String on sisustajan unelmasarja. Stringin kokoontaitettava pöytä täydentää String.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  462,00€
from €462 to €462 1
462 Finnish Design Shop hinta tuotteelle

Stringin valkoinen kokoontaitettava pöytä on käytännöllinen kaluste jokaiseen kotiin. Ruotsalainen String on tunnettu säilytysratkaisuistaan ja hyllyjärjestelmistään, jotka ovat sekä esteettisiä että monikäyttöisiä. String on sisustajan unelmasarja.

Stringin kokoontaitettava pöytä täydentää String System -hyllyjärjestelmän

Stringin siro, valkoinen kokoontaitettava pöytä on upea ja käytännöllinen ratkaisu monen kodin pöydäksi. Klaffipöytä toimii yhdessä Stringin valmistaman klassisen String System -sarjan kanssa: se kiinnitetään sarjan paneeleihin. Näin klaffipöydän voi kätevästi kiinnittää osaksi jo valmiiksi omasta kodista löytyvää, String System -sarjan osista koottua hyllyjärjestelmää. Hyllyjärjestelmä, johon taitettava pöytä on kiinnitetty, on kompakti ratkaisu pieneen kotiin, jossa ei ole tilaa useille erillisille huonekaluille. Se toimii esimerkiksi olohuoneen pienenä ruokapöytänä tai työpisteenä, tai lastenhuoneen askartelupöytänä. Kun pöydälle ei ole käyttöä, kevyen pöytälevyn voi taittaa alas. Pöytälevy ei taitu kokonaan, vaan osa siitä jää vaakatasoon, ja toimii kapeana hyllynä. Siro ja pelkistetty pöytä on jokaisen minimalistisen sisustustyylin ystävän valinta. Se sopii mainiosti yhteen raikkaan skandinaavisen tyylin kanssa.

Stringin taittopöydän pöytälevy on valmistettu MDF-levystä ja sen jalat ovat terästä. Pöytä on maalattu puhtaan valkoiseksi. Pöydän leveys on 78 senttimetriä, korkeus 71 senttimetriä ja syvyys 96 senttimetriä. Kun pöytälevy on taitettu alas, pöydän syvyys on vain 30 senttimetriä. Pöytälevy voidaan kiinnittää vain String-lattiapaneeleihin. Pöydän ovat suunnitelleet ruotsalaiset Anna von Schewen ja Björn Dahlström osaksi String+ -kokoelmaa. Jos valkoinen klaffipöytä ei sovi sinun kotiisi, on pöytä saatavilla myös saarnin, pähkinän tai tammen värisenä valkoisilla jaloilla, sekä kokonaan harmaana tai petsatun saarnin värisenä. String+ -kokoelmaan kuuluu klaffipöydän lisäksi erilaisia säilyttimiä ja koukkuja.

Kevyt ja kaunis klaffipöytä

 • Siro mutta tukeva taittopöytä on valmistettu MDF-levystä ja teräksestä.
 • Pöytä on 78 senttimetriä leveä, 96 senttimetriä syvä ja 71 senttimetriä korkea.
 • Kiinnitä pöytä String System -sarjan lattiapaneeleihin.
 • Väri: valkoinen

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun