Siirtolapuutarha-muki, 2,5dl, Marimekko
Marimekko

Siirtolapuutarha-muki, 2,5dl, Marimekko

Unikko Muki 25 cl, Valkoinen/Lime, Marimekko Unikko Muki 25 cl, Valkoinen/Tummansininen/Keltainen, Marimekko Unikko Muki 25 cl, Valkoinen/Sininen, Marimekko Unikko Muki 25 cl, Valkoinen/Punainen, Marimekko Oiva - Unikko muki 2,5 dl, beige-valkoinen-sininen, Marimekko Siirtolapuutarha-muki, 2,5dl, Marimekko Hyvässä Seurassa Siirtolapuutarha muki, Marimekko Sääpäiväkirja Oiva muki 2,5 dl, vihreä, Marimekko Siirtolapuutarha muki, Marimekko Marimekko Oiva - Siirtolapuutarha Muki 25 cl Valkoinen/Musta Siirtolapuutarha Muki 25 cl, Valkoinen/Musta, Marimekko
14,00€
18% alennusta 17,00€
(0)
Maija Louekarin suunnittelemat Siirtolapuutarha- ja Räsymatto -sarjat ovat yksiä viime vuosien Marimekon suosituimmista sarjoista, joihon kuuluu paitsi muki, myös lautaset ja koko astiasto. Lisäksi kuoseilla saa joukon kodin tekstiilejä ja vaatteita. Astiaston malli ja aihiot ovat Sami Ruotsalaisen suunnittelemaa Oiva-sarjaa.   Räsymatto ja Siirtolapuutarha.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  14,00€
  17,00€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  17,50€
 • Toimitus
  3-6 päivää
  5,2 - 59 €
  Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin
  17,50€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5,9 - 6,9 €
  Ilmainen nouto Stockmann tavaratalosta
  17,50€
 • Toimitus
  4-9 päivää
  9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
  18,00€
from €14 to €18 5
Siirtolapuutarha-muki, 2,5dl, Marimekko hinnan kehitys

Maija Louekarin suunnittelemat Siirtolapuutarha- ja Räsymatto -sarjat ovat yksiä viime vuosien Marimekon suosituimmista sarjoista, joihon kuuluu paitsi muki, myös lautaset ja koko astiasto. Lisäksi kuoseilla saa joukon kodin tekstiilejä ja vaatteita. Astiaston malli ja aihiot ovat Sami Ruotsalaisen suunnittelemaa Oiva-sarjaa.

 

Räsymatto ja Siirtolapuutarha henkivät modernia nostalgiaa. Kaipuuta sinne mummolan nariseville puulattioille, kesältä tuoksuvien aittojen vinteille, puutarhan yrttien ja juuresten tuoksuun, mullan tuntuun, kaipuuta maalle. Urbanisoituneessa Suomessa Siirtolapuutarha ja Räsymatto kuosien suosio kertoo paljon siitä, missä keskiluokka nyt menee. He pitävät yksinkertaisesta, klassisesta ja selkeästä muotoilusta, modernista ilmaisusta, mutta haluavat siihen entisaikojen muistoa, kollektiivista tunnetta maalaisesta menneisyydestä.

 

Räsymatto ja Siirtolapuutarha ovat ehdottomasti Marimekon suosituimmat kuosit 2010-luvulla.

 

Oiva-astiasarjaa valmistetaan myös ilman kuosia, selkeän valkoisena, mutta myös todella monilla muilla kuoseilla, kuten Unikko ja Sääpäiväkirja.

 


 • Tuotemerkki: Marimekko
 • Verkkokauppa: Nordic Nest
 • Toimitusaika: 1-5 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun