Designkaupat.fi
Siirtolapuutarha-muki, 2,5dl, Marimekko
Marimekko

Siirtolapuutarha-muki, 2,5dl, Marimekko

Unikko Muki 25 cl, Valkoinen/Lime, Marimekko Unikko Muki 25 cl, Valkoinen/Sininen, Marimekko Unikko Muki 25 cl, Valkoinen/Punainen, Marimekko Oiva - Unikko muki 2,5 dl, beige-valkoinen-sininen, Marimekko Siirtolapuutarha-muki, 2,5dl, Marimekko Hyvässä Seurassa Siirtolapuutarha muki, Marimekko Sääpäiväkirja Oiva muki 2,5 dl, vihreä, Marimekko Siirtolapuutarha muki, Marimekko Siirtolapuutarha Muki 25 cl, Valkoinen/Musta, Marimekko
17,48€
Maija Louekarin suunnittelemat Siirtolapuutarha- ja Räsymatto -sarjat ovat yksiä viime vuosien Marimekon suosituimmista sarjoista, joihon kuuluu paitsi muki, myös lautaset ja koko astiasto. Lisäksi kuoseilla saa joukon kodin tekstiilejä ja vaatteita. Astiaston malli ja aihiot ovat Sami Ruotsalaisen suunnittelemaa Oiva-sarjaa.   Räsymatto ja Siirtolapuutarha.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-5 päivää
  4,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksiin
  17,48€
 • Toimitus
  1-5 päivää
  4,95 - 19,9 €
  Ilmainen nouto Hobby Hall toimipisteestä
  18,90€
 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  20,00€
 • Toimitus
  3-6 päivää
  5,2 - 59 €
  Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin
  21,00€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  22,00€
from €17.48 to €22 5
17.48 Makujakauppa hinta tuotteelle
18.9 Hobby Hall hinta tuotteelle
20 Nordic Nest hinta tuotteelle
21 Ellos hinta tuotteelle
22 Finnish Design Shop hinta tuotteelle

Maija Louekarin suunnittelemat Siirtolapuutarha- ja Räsymatto -sarjat ovat yksiä viime vuosien Marimekon suosituimmista sarjoista, joihon kuuluu paitsi muki, myös lautaset ja koko astiasto. Lisäksi kuoseilla saa joukon kodin tekstiilejä ja vaatteita. Astiaston malli ja aihiot ovat Sami Ruotsalaisen suunnittelemaa Oiva-sarjaa.

 

Räsymatto ja Siirtolapuutarha henkivät modernia nostalgiaa. Kaipuuta sinne mummolan nariseville puulattioille, kesältä tuoksuvien aittojen vinteille, puutarhan yrttien ja juuresten tuoksuun, mullan tuntuun, kaipuuta maalle. Urbanisoituneessa Suomessa Siirtolapuutarha ja Räsymatto kuosien suosio kertoo paljon siitä, missä keskiluokka nyt menee. He pitävät yksinkertaisesta, klassisesta ja selkeästä muotoilusta, modernista ilmaisusta, mutta haluavat siihen entisaikojen muistoa, kollektiivista tunnetta maalaisesta menneisyydestä.

 

Räsymatto ja Siirtolapuutarha ovat ehdottomasti Marimekon suosituimmat kuosit 2010-luvulla.

 

Oiva-astiasarjaa valmistetaan myös ilman kuosia, selkeän valkoisena, mutta myös todella monilla muilla kuoseilla, kuten Unikko ja Sääpäiväkirja.

 


 • Verkkokauppa: Makujakauppa
 • Toimitusaika: 2-5 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun