Designkaupat.fi
Wire alusta, keskikokoinen, Menu
Menu

Wire alusta, keskikokoinen, Menu

Wire Pot ruukku, valkoinen, Menu Wire Pot ruukku, musta, Menu Wire alusta, keskikokoinen, Menu Wire Base kukkajalusta keskikokoinen valkoinen, Menu Wire alusta, iso, Menu Wire alusta, iso, valkoinen, Menu Menu Wire ruukku, tumma oliivi Menu Wire jalusta, iso, tumma oliivi Menu Wire jalusta, keskikokoinen, tumma oliivi
48,00€
4% alennusta 50,00€
(1)
Menun Wire -jalka on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä Menun Wire Pot -ruukun tai öljylampun kanssa. Kalusteen avulla voi koota upean viherkasvikokonaisuuden, sillä jalustoja on eri kokoisia, jolloin kukin kasvi pääsee upeasti oikeuksiinsa. Korkeimmalle jalustalle ja hieman erilleen voi laittaa öljylampun, jonka tuli loimottaa kodikkaalla korkeudella, aivan.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin
  48,00€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  49,95€
  M
from €48 to €49.95 2
48 Nordic Nest hinta tuotteelle
49.95 Finnish Design Shop hinta tuotteelle

Menun Wire -jalka on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä Menun Wire Pot -ruukun tai öljylampun kanssa. Kalusteen avulla voi koota upean viherkasvikokonaisuuden, sillä jalustoja on eri kokoisia, jolloin kukin kasvi pääsee upeasti oikeuksiinsa. Korkeimmalle jalustalle ja hieman erilleen voi laittaa öljylampun, jonka tuli loimottaa kodikkaalla korkeudella, aivan nojatuolissa istuvan silmien edessä.

 

Wire jalusta sopii upeasti yhteen Wire-korin kanssa: Wire lankakori on yksi tämän hetken suosituimmista piensisustustuotteista, ei pelkästään kauneutensa vaan myös monikäyttöisyytensä vuoksi. Wire kori, täynnä tyynyjä, torkkupeittoja, kivoja designlehtiä tai vaikkapa lankoja sopii mainiosti yhteen Wire kukkajalustojen viereen.

 

Wire jalusta on tehty metallista, niitä tehdään mustana ja valkoisena ja eri kokoisina, tarjolla on ainakin kolmea eri kokoa. Jalustan lisäksi tarvitsee siis hankkia myös ruukkuja, jotka on suunniteltu sopimaan jalustaan. Kokonaisuuden on suunnitellut tanskalainen Norm Architects. Norm Architectsin Menu tuotesarjassa korostuu mutkattomuus, ajattomuus ja selkeys, linjakkuus. Designstudio Norm Architects on ylpeä skandinaavisista juuristaan.

 

Tuotteen koko:

 • halkaisija 23 cm
 • korkeudet 20cm, 40 cm ja 60 cm

 • Verkkokauppa: Nordic Nest
 • Toimitusaika: 1-5 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4.0 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun