Designkaupat.fi
A331 Mehiläispesä riippuvalaisin, messinki, Artek
Artek

A331 Mehiläispesä riippuvalaisin, messinki, Artek

A331 Mehiläispesä riippuvalaisin, messinki, Artek A331 Mehiläispesä riippuvalaisin, kromi, Artek Artek A331 Mehiläispesä riippuvalaisin, musta - messinki
1050,00€
(0)
A331 Mehiläispesä riippuvalaisin, messinki, Artek Mehiläispesä on yksi kaikkein tunnetuimmista Artekin valaisimista. Suomalaisen huonekalusuunnittelun lippulaiva Artek perustettiin jo vuonna 1935, ja siitä lähtien yritys on tehnyt suomalaista muotoilua tutuksi niin meillä kuin maailmalla. Nykyään Artekin tuotteet ovat rakastettuja sisustusklassikkoja. Mehiläispesä-valaisin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  1050,00€
from €1050 to €1050 1
1050 Finnish Design Shop hinta tuotteelle

A331 Mehiläispesä riippuvalaisin, messinki, Artek

Mehiläispesä on yksi kaikkein tunnetuimmista Artekin valaisimista. Suomalaisen huonekalusuunnittelun lippulaiva Artek perustettiin jo vuonna 1935, ja siitä lähtien yritys on tehnyt suomalaista muotoilua tutuksi niin meillä kuin maailmalla. Nykyään Artekin tuotteet ovat rakastettuja sisustusklassikkoja.

Mehiläispesä-valaisin kestää aikaa

Artekin kaunis valaisinklassikko kulkee virallisesti nimellä A331, mutta kaikkein parhaiten se taidetaan tuntea Mehiläispesänä. Yhtä aikaa herkkä, tyylikäs ja hauska valaisin tosiaan muistuttaa mehiläispesää. Alvar Aalto suunnitteli Mehiläispesän Jyväskylän yliopiston tarpeisiin vuonna 1953, mutta meidän kaikkien iloksemme tämä veistoksellinen valaisin pääsi myöhemmin myös laajempaan tuotantoon. Nykyään Mehiläispesä on tuttu näky monien sisustuslehtien ja -blogien kuvissa. Kotien lisäksi sitä näkee toki yhä myös julkisissa tiloissa. Valaisin on näyttävä mutta silti yksinkertainen, joten se on helppo yhdistää monenlaiseen sisustustyyliin. Pelkistetyssä kodissa valaisin on kuin upea huutomerkki, runsaammassa ympäristössä se taas toimii rauhoittavana ja kokoavana elementtinä. Mehiläispesä myös näyttää uskomattoman kauniilta, vaikka valot eivät olisi päällä - se on kuin kattoon ripustettu elegantti veistos.

Mehiläispesä on valmistettu alumiinivarjostimesta ja messinkipintaisista teräsrenkaista. Muotoilunsa ansiosta valaisin luo ympärilleen äärimmäisen kaunista valoa, sillä kupu siivilöi valoa lävitseen herkkinä ja lämpiminä raitoina. Valaisimen ulkonäkö on tällä hetkellä hyvin ajanmukainen: valkoinen sopii monen suomalaisen suosimaan pelkistetyn tyylikkääseen sisustukseen, ja messinki on juuri nyt sisustustrendien huipulla. Yksi asia on silti varma: Mehiläispesän muotoilu kestää hyvin aikaa. Sen yli 60-vuotias muotokieli ei vanhene koskaan. Mehiläispesä myös sopii moneen eri huoneeseen. Tämä riippuvalaisin toimii niin keittiön pöydän yllä kuin olohuoneen silmäteränä. Voit ripustaa sen lastenhuoneeseen hauskaksi yksityiskohdaksi tai aikuisten makuuhuoneeseen luomaan tunnelmaa.

Näyttävä ja kestävä Mehiläispesä

 • Valaisimen kuvun korkeus on 30 cm ja halkaisija 33 cm.
 • Valaisimen väri: messinki-valkoinen.
 • Valmistettu messinkipinnoitetusta teräksestä ja valkoiseksi maalatusta alumiinista.
 • Johdon pituus on 2,5 metriä.

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1
Siirry alkuun