Designkaupat netissä
Amp kattovalaisin L, kulta/vihreä, Normann Copenhagen
Stelton

Amp kattovalaisin L, kulta/vihreä, Normann Copenhagen

110,00€
Amp kattovalaisin L, kulta/vihreä, Normann Copenhagen Normann Copenhagenin Amp-kattovalaisimen suurin versio on ylellinen sisustuselementti. Tanskalaisbrändi Normann Copenhagenin ensimmäinen tuote oli huikean suosittu Norm 69 -valaisin, ja Ampista on hyvää vauhtia tulossa samanlainen valaisinklassikko. Amp - valaisinten aatelia Kun Simon Legard suunnitteli Amp-valaisinta.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  6,5 - 11,9 €
  Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksissa
  110,00€
from €110 to €110 1
110 Inessa hinta tuotteelle

Amp kattovalaisin L, kulta/vihreä, Normann Copenhagen

Normann Copenhagenin Amp-kattovalaisimen suurin versio on ylellinen sisustuselementti. Tanskalaisbrändi Normann Copenhagenin ensimmäinen tuote oli huikean suosittu Norm 69 -valaisin, ja Ampista on hyvää vauhtia tulossa samanlainen valaisinklassikko.

Amp - valaisinten aatelia

Kun Simon Legard suunnitteli Amp-valaisinta, hän ajatteli 1960-luvun putkivahvistimia. Lopputuloksena päivänvalon näki Amp, joka on yhtä aikaa herkkä ja jykevä, rosoinen ja ylellinen. Yhdellä sanalla sanottuna Amp on uniikki. Se erottuu edukseen muista markkinoilla olevista lasista valmistetuista valaisimista. Savunmusta varjostin luo aivan omanlaistaan tunnelmaa niin suureen kuin pieneenkin tilaan, sillä se päästää lävitseen pehmeää valoa, joka leviää tasaisesti valaisimen ympärille. Voit ripustaa Ampin esimerkiksi olohuoneeseen keräämään katseita, keittiöön antamaan arkiselle tilalle ripauksen ylellistä tunnelmaa tai makuuhuoneeseen luomaan rauhoittavaa ilmapiiriä. Lukutoukka sisustaa itselleen lukunurkan, jossa upottavan nojatuolin ylle on ripustettu savunmusta Amp-valaisin. Sisustusblogien ja -lehtien kuvissa on nähty myös upeita ratkaisuja, joissa useampi Amp on nostettu rykelmäksi esimerkiksi ruokailutilan pöydän yläpuolelle.

Amp-valaisin on valmistettu kahdesta materiaalista; lasista ja juuri nyt hyvin trendikkäästä marmorista. Valaisimen mukana tulee neljä metriä pitkä musta tekstiilipäällysteinen johto, jonka ulkoasu sopii yhteen valaisimen kanssa. Valaisimen mukana ei tule kattokuppia. Pitkänmallisen L-koon lisäksi Ampia myydään myös hieman pienempänä ja pyöreämpänä riippuvalaisimena sekä upeana pöytälamppuna. Paitsi savunmustana, Amp on saatavilla kahdessa muussakin värissä, valkoisena ja vihreänä. L-koon valaisimen lasinen varjostin on 26 senttimetriä pitkä, joten se on varsin näyttävä kodin sisustuksen elementti. L-koon valaisimen halkaisija on 11,2 senttimetriä. Valaisimen paino on vain 0,6 kilogrammaa, joten sen käsitteleminen on helppoa.

Näyttävä ja laadukas valaisin

 • Valaisin on 26 senttimetriä pitkä. Sen halkaisija on 11,2 senttimetriä.
 • Valaisimen mukana tulee neljä metriä pitkä tekstiilijohto.
 • Valmistettu lasista ja marmorista.
 • Väri: kulta / vihreä

 • Verkkokauppa: Inessa
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 6,5 - 11,9 €
  Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun