Hyvässä Seurassa Siirtolapuutarha teekannu 0,7 l, Marimekko
Marimekko

Hyvässä Seurassa Siirtolapuutarha teekannu 0,7 l, Marimekko

Unikko Teekannu 0,7 L, Valkoinen/Punainen, Marimekko Unikko Teekannu 70 cl, Valkoinen/Musta/Khaki, Marimekko Hyvässä Seurassa Siirtolapuutarha teekannu 0,7 l, Marimekko Basket teekannu, musta/valkoinen, Marimekko Siirtolapuutarha Teekannu 70 cl, Marimekko Sääpäiväkirja teekannu 0,7 l, Marimekko Hyvässä Seurassa Oiva teekannu 0,7 l, Marimekko Oiva teekannu 0,7 l, punainen - vaalea puu, Marimekko
58,00€
25.0
(2)
Marimekon uudet Hyvässä seurassa -astiat henkivät vanhanajan nostalgiaa. Sami Ruotsalaisen suunnittelemat selkeälinjaiset ja konstailemattomat Oiva-astiat ovat saaneet Siirtolapuutarha-kuvituksensa Maija Louekarin kynästä.   Sami Ruotsalaisen teekannu on jo klassikko, vaikka ei ole vielä edes kovin iäkäs. Se on muutaman hengen teehetkeen todella.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  2-8 päivää
  Toimituskulut
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  58,00€
 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  2,9 - 65 €
  Ilmainen nouto Stockmann tavaratalosta
  75,00€
 • Toimitusaika
  3-6 päivää
  Toimituskulut
  7 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  79,00€
 • Toimitusaika
  1-2 päivää
  Toimituskulut
  6,5 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  82,00€
from €58 to €82
Hyvässä Seurassa Siirtolapuutarha teekannu 0,7 l, Marimekko hinnan kehitys

Marimekon uudet Hyvässä seurassa -astiat henkivät vanhanajan nostalgiaa. Sami Ruotsalaisen suunnittelemat selkeälinjaiset ja konstailemattomat Oiva-astiat ovat saaneet Siirtolapuutarha-kuvituksensa Maija Louekarin kynästä.

 

Sami Ruotsalaisen teekannu on jo klassikko, vaikka ei ole vielä edes kovin iäkäs. Se on muutaman hengen teehetkeen todella sopiva, ei liian suuri, yksinkertaisen selkeä ja monenlaiseen keittiöön ja sisustukseen istuva. Koivuinen kahva antaa metsäistä ilmettä ja toimii mukavana kontrastina kovalle posliinille, sekä tuntuu tietysti mukavalta kädessä eikä kuumu. Pannun sisällä on suurikokoinen posliininen suppilo reikineen, johon teen voi asettaa. Posliini pitää hautuvan teen kuumana tarjoiluun saakka.

 

Siirtolapuutarha-kuosilla oleva teepannu on siis muodoltaa Ruotsalaisen Oiva-sarjaa, joka on valkoinen. Oiva-teekannua on valmistettu monilla muillakin Marimekon kuoseilla, kuten Sääpäiväkirja, Unikko ja Basket sekä Oiva-sarjan valkoisena ja punaisena. Uusia kuoseja tullaan varmasti valmistamaan, sillä niin suosittu tämä kannu on ollut.

 

Teekannua ei saa laittaa tiskikoneeseen sen puuosien vuoksi. Tiskikoneessa puinen kahva turpoaa ja vääntyy muodottomaksi sekä kuivuessaan voi helpommin murtua. Teekannu suositellaan siis ehdottomasti käsin pestäväksi, ja usein teen hauduttamisen jälkeen riittää pelkkä kevyt huuhtelu.


 • Tuotemerkki: Marimekko
 • Verkkokauppa: Room21 Design
 • Toimitusaika: 2-8 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun