Designkaupat.fi
Hyvässä Seurassa Siirtolapuutarha teekannu 0,7 l, Marimekko
Marimekko

Hyvässä Seurassa Siirtolapuutarha teekannu 0,7 l, Marimekko

Unikko Teekannu 0,7 L, Valkoinen/Punainen, Marimekko Hyvässä Seurassa Siirtolapuutarha teekannu 0,7 l, Marimekko Hyvässä Seurassa Oiva teekannu 0,7 l, Marimekko
69,00€
13% alennusta 79,00€
Marimekon uudet Hyvässä seurassa -astiat henkivät vanhanajan nostalgiaa. Sami Ruotsalaisen suunnittelemat selkeälinjaiset ja konstailemattomat Oiva-astiat ovat saaneet Siirtolapuutarha-kuvituksensa Maija Louekarin kynästä.   Sami Ruotsalaisen teekannu on jo klassikko, vaikka ei ole vielä edes kovin iäkäs. Se on muutaman hengen teehetkeen todella.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  69,00€
 • Toimitus
  1-5 päivää
  4,95 - 19,9 €
  Ilmainen nouto Hobby Hall toimipisteestä
  82,95€
 • Toimitus
  3-6 päivää
  5,2 - 59 €
  Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin
  89,00€
from €69 to €89 3
69 Nordic Nest hinta tuotteelle
82.95 Hobby Hall hinta tuotteelle
89 Ellos hinta tuotteelle

Marimekon uudet Hyvässä seurassa -astiat henkivät vanhanajan nostalgiaa. Sami Ruotsalaisen suunnittelemat selkeälinjaiset ja konstailemattomat Oiva-astiat ovat saaneet Siirtolapuutarha-kuvituksensa Maija Louekarin kynästä.

 

Sami Ruotsalaisen teekannu on jo klassikko, vaikka ei ole vielä edes kovin iäkäs. Se on muutaman hengen teehetkeen todella sopiva, ei liian suuri, yksinkertaisen selkeä ja monenlaiseen keittiöön ja sisustukseen istuva. Koivuinen kahva antaa metsäistä ilmettä ja toimii mukavana kontrastina kovalle posliinille, sekä tuntuu tietysti mukavalta kädessä eikä kuumu. Pannun sisällä on suurikokoinen posliininen suppilo reikineen, johon teen voi asettaa. Posliini pitää hautuvan teen kuumana tarjoiluun saakka.

 

Siirtolapuutarha-kuosilla oleva teepannu on siis muodoltaa Ruotsalaisen Oiva-sarjaa, joka on valkoinen. Oiva-teekannua on valmistettu monilla muillakin Marimekon kuoseilla, kuten Sääpäiväkirja, Unikko ja Basket sekä Oiva-sarjan valkoisena ja punaisena. Uusia kuoseja tullaan varmasti valmistamaan, sillä niin suosittu tämä kannu on ollut.

 

Teekannua ei saa laittaa tiskikoneeseen sen puuosien vuoksi. Tiskikoneessa puinen kahva turpoaa ja vääntyy muodottomaksi sekä kuivuessaan voi helpommin murtua. Teekannu suositellaan siis ehdottomasti käsin pestäväksi, ja usein teen hauduttamisen jälkeen riittää pelkkä kevyt huuhtelu.


 • Verkkokauppa: Nordic Nest
 • Toimitusaika: 1-5 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun