Designkaupat.fi
JWDA pöytävalaisin harjattu teräs, Menu
Menu

JWDA pöytävalaisin harjattu teräs, Menu

JWDA pöytävalaisin harjattu teräs, Menu JWDA pöytävalaisin harjattu teräs, Menu JWDA pöytävalaisin kiiltävä messinki, Menu JWDA pöytävalaisin musta metalli, Menu Menu JWDA pöytävalaisin, pronssattu messinki JWDA pöytävalaisin marmori, Menu
140,00€
30% alennusta 200,00€
(0)
> Katso joulun toimitusajat eri kaupoissa
JWDA pöytävalaisin harjattu teräs, Menu Pitääkö valaisimen aina olla tylsän tavallinen? Ei todellakaan! JWDA-pöytävalaisin on uniikki design-valaisin, joka sopii moneen sisustustyyliin. Sen selkeä ja jykevä muotokieli on omiaan luomaan skandinaavisen tunnelman kotiisi. Kuin modernisoitu öljylamppu JWDA-valaisimen muotokieli on kuin sadusta.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  Jouluksi tilattava viimeistään 15.12.
  140,00€
  200,00€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5,9 - 6,9 €
  Ilmainen nouto Stockmann tavaratalosta
  Jouluksi tilattava viimeistään 18.12.
  (22.12. kun noudat tarvaratalosta)
  199,00€
from €140 to €199 2
JWDA pöytävalaisin harjattu teräs, Menu hinnan kehitys

JWDA pöytävalaisin harjattu teräs, Menu

Pitääkö valaisimen aina olla tylsän tavallinen? Ei todellakaan! JWDA-pöytävalaisin on uniikki design-valaisin, joka sopii moneen sisustustyyliin. Sen selkeä ja jykevä muotokieli on omiaan luomaan skandinaavisen tunnelman kotiisi.

Kuin modernisoitu öljylamppu

JWDA-valaisimen muotokieli on kuin sadusta. Ruotsalaisen suunnittelija Jonas Wagellin Menulle luoma mestariteos on saanut innoituksensa perinteisestä öljylampusta. Upea, jykevä alusta on valmistettu vaaleasta betonista, joka sopii täydellisesti esimerkiksi loft-tyyppiseen tilaan. Lampun kupu on lasia, ja lampussa on myös messinkinen säätönuppi, joka toimii sekä himmentimenä että katkaisijana. Himmentimen avulla saat säädettyä valaistuksen juuri oikeanlaiseksi, oli mielessäsi sitten romanttinen ja hämyinen ilta, tai kotoisa lukuhetki sängyssä juuri ennen nukkumaanmenoa. JWDA-valaisin suodattaa valon pehmeästi ja se sopii erinomaisen hyvin luomaan tunnelmaa makuuhuoneen yöpöydälle tai olohuoneen sohva- tai sivupöydälle. Valaisimen kokonaiskorkeus on 29 cm. Sen lasikuvun läpimitta on 17 cm. Valonlähteenä tässä valaisimessa on G9-lamppu, jonka tulee olla teholtaan enintään 40W. Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.

Ajattomasta tyylistään tunnettu Tukholmasta kotoisin oleva Jonas Wagell on arkkitehti ja teollinen muotoilija, joka luo unohtumattomia elämyksiä kotiin modernien tavaroiden muodossa. Suoraviivaisuus, selkeys, oivaltavuus ja leikkisyys ovat tämän suunnittelijan tuotteiden tunnusmerkkejä, jotka näkyvät myös tässä valaisimessa. JWDA-pöytävalaisimesta huokuu skandinaavinen ajattomuus ja maskuliininen jykevyys. Se on vahva kannanotto ja ilmaus elämäntyylistä. JWDA-valaisin elää kuin omaa elämäänsä siellä, mihin sen sitten päätätkin asettaa. Se on järkähtämätön elämänkumppani, joka on aina tukenasi tuomassa valoa elämäsi erilaisiin hetkiin. Tuo kotiisi kaunista ja autenttista muotoilua, ilman kompromisseja. Tee tästä pöytävalaisimesta osa elämääsi, matkalla kohti valoa.

Järkähtämätöntä ja skandinaavista muotokieltä

 • Jykevä betoninen alusta ja messinki yhdistyvät kauniisti tässä valaisimessa
 • Himmentimellä saat valaistuksen juuri sopivaksi
 • Väri: Harjattu teräs

 • Verkkokauppa: Nordic Nest
 • Toimitusaika: 1-5 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa Jouluksi tilattava viimeistään 15.12.
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun