Designkaupat.fi
JWDA pöytävalaisin harjattu teräs, Menu
Menu

JWDA pöytävalaisin harjattu teräs, Menu

JWDA pöytävalaisin harjattu teräs, Menu JWDA pöytävalaisin kiiltävä messinki, Menu JWDA pöytävalaisin musta metalli, Menu Menu JWDA pöytävalaisin, pronssattu messinki JWDA pöytävalaisin marmori, Menu
169,00€
15% alennusta 199,95€
(0)
JWDA pöytävalaisin harjattu teräs, Menu Pitääkö valaisimen aina olla tylsän tavallinen? Ei todellakaan! JWDA-pöytävalaisin on uniikki design-valaisin, joka sopii moneen sisustustyyliin. Sen selkeä ja jykevä muotokieli on omiaan luomaan skandinaavisen tunnelman kotiisi. Kuin modernisoitu öljylamppu JWDA-valaisimen muotokieli on kuin sadusta.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-6 päivää
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  169,00€
 • Toimitus
  3-6 päivää
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  186,00€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  199,00€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  199,95€
 • Toimitus
  4-9 päivää
  9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
  199,95€
 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin
  200,00€
from €169 to €200 6
169 Rum21 Design hinta tuotteelle
186 Rum21 Design hinta tuotteelle
199 Finnish Design Shop hinta tuotteelle
199.95 Stockmann sisustus hinta tuotteelle
199.95 Royal Design hinta tuotteelle
200 Nordic Nest hinta tuotteelle

JWDA pöytävalaisin harjattu teräs, Menu

Pitääkö valaisimen aina olla tylsän tavallinen? Ei todellakaan! JWDA-pöytävalaisin on uniikki design-valaisin, joka sopii moneen sisustustyyliin. Sen selkeä ja jykevä muotokieli on omiaan luomaan skandinaavisen tunnelman kotiisi.

Kuin modernisoitu öljylamppu

JWDA-valaisimen muotokieli on kuin sadusta. Ruotsalaisen suunnittelija Jonas Wagellin Menulle luoma mestariteos on saanut innoituksensa perinteisestä öljylampusta. Upea, jykevä alusta on valmistettu vaaleasta betonista, joka sopii täydellisesti esimerkiksi loft-tyyppiseen tilaan. Lampun kupu on lasia, ja lampussa on myös messinkinen säätönuppi, joka toimii sekä himmentimenä että katkaisijana. Himmentimen avulla saat säädettyä valaistuksen juuri oikeanlaiseksi, oli mielessäsi sitten romanttinen ja hämyinen ilta, tai kotoisa lukuhetki sängyssä juuri ennen nukkumaanmenoa. JWDA-valaisin suodattaa valon pehmeästi ja se sopii erinomaisen hyvin luomaan tunnelmaa makuuhuoneen yöpöydälle tai olohuoneen sohva- tai sivupöydälle. Valaisimen kokonaiskorkeus on 29 cm. Sen lasikuvun läpimitta on 17 cm. Valonlähteenä tässä valaisimessa on G9-lamppu, jonka tulee olla teholtaan enintään 40W. Valonlähde ei sisälly pakkaukseen.

Ajattomasta tyylistään tunnettu Tukholmasta kotoisin oleva Jonas Wagell on arkkitehti ja teollinen muotoilija, joka luo unohtumattomia elämyksiä kotiin modernien tavaroiden muodossa. Suoraviivaisuus, selkeys, oivaltavuus ja leikkisyys ovat tämän suunnittelijan tuotteiden tunnusmerkkejä, jotka näkyvät myös tässä valaisimessa. JWDA-pöytävalaisimesta huokuu skandinaavinen ajattomuus ja maskuliininen jykevyys. Se on vahva kannanotto ja ilmaus elämäntyylistä. JWDA-valaisin elää kuin omaa elämäänsä siellä, mihin sen sitten päätätkin asettaa. Se on järkähtämätön elämänkumppani, joka on aina tukenasi tuomassa valoa elämäsi erilaisiin hetkiin. Tuo kotiisi kaunista ja autenttista muotoilua, ilman kompromisseja. Tee tästä pöytävalaisimesta osa elämääsi, matkalla kohti valoa.

Järkähtämätöntä ja skandinaavista muotokieltä

 • Jykevä betoninen alusta ja messinki yhdistyvät kauniisti tässä valaisimessa
 • Himmentimellä saat valaistuksen juuri sopivaksi
 • Väri: Harjattu teräs

 • Verkkokauppa: Rum21 Design
 • Toimitusaika: 3-6 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun