Designkaupat.fi
Leaf lattiavalaisin, valkoinen, Muuto
Muuto

Leaf lattiavalaisin, valkoinen, Muuto

Leaf lattiavalaisin, valkoinen, Muuto Leaf lattiavalaisin, musta, Muuto Leaf lattiavalaisin, harmaa, Muuto Muuto Leaf lattiavalaisin, kuparinruskea Muuto-Leaf Floor Lamp, Dark Green
349,00€
(0)
Leaf lattiavalaisin, valkoinen, Muuto Muuton herkkä Leaf-lattiavalaisin on kuin veistos. Muuto on suosittu ja nuorekas tanskalainen design-yritys, jonka tuotteet ovat kekseliäitä ja kokeilevia, mutta samalla ne palvelevat erinomaisesti arjen käyttöesineinä. Leaf-lattiavalaisin tuo kappaleen luontoa kotiisi Muuton Leaf-valaisin on nimensä ansainnut: se todella.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  349,00€
 • Toimitus
  3-6 päivää
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  349,00€
 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  349,00€
from €349 to €349 3
349 Finnish Design Shop hinta tuotteelle
349 Rum21 Design hinta tuotteelle
349 Nordic Nest hinta tuotteelle
Leaf lattiavalaisin, valkoinen, Muuto hinnan kehitys

Leaf lattiavalaisin, valkoinen, Muuto

Muuton herkkä Leaf-lattiavalaisin on kuin veistos. Muuto on suosittu ja nuorekas tanskalainen design-yritys, jonka tuotteet ovat kekseliäitä ja kokeilevia, mutta samalla ne palvelevat erinomaisesti arjen käyttöesineinä.

Leaf-lattiavalaisin tuo kappaleen luontoa kotiisi

Muuton Leaf-valaisin on nimensä ansainnut: se todella tuo mieleen ohuen oksan päässä keikkuvan hennon lehden. Leaf on siro ja veistoksellinen kodin käyttö- ja sisustusesine. Sen erittäin ohuen jalan päähän on kiinnitetty litteä, lehtimäinen varjostin. Varjostinta voi kääntää, jolloin koko valaisimen olemus muuttuu. Kokonaisuus on elegantin epäsymmetrinen, mutta myös leikkisä ja kiinnostava. Leafin muotoilu istuu mainosti niin kotiin, toimistolle kuin julkisiin tiloihin. Kotioloissa se sopii esimerkiksi lukuvaloksi sängyn viereen tai olohuoneen valaisimeksi sohvan kupeeseen. Nokkela muotoilu miellyttää varmasti myös lastenhuoneen asukkaita. Hienostuneen skandinaavisen muotokielensä ansiosta Leaf sopii niin minimalistin kotiin kuin ronskilla kädellä sisustavalle. Valkoinen väri sopii yhteen kodin kuin kodin värimaailman kanssa. Erityisen hyvältä valkoinen Leaf näyttää vaaleaan puuhun yhdistettynä, jolloin kokonaisuus on hyvin raikas.

Valaisimessa hyödynnetään LED-tekniikkaa, joka säästää energiaa. Leaf tuo tilaan pehmeää valoa, jota voi tarvittaessa himmentää huoneen tunnelmaan sopivaksi. Valaisimen materiaalina käytetään jauhemaalattua alumiinia ja messinkiä. Valaisimen korkeus on 118 senttimetriä ja sen varjostimen halkaisija on 18,5 senttimetriä. Värillisen, muovista valmistetun johdon pituus on 180 senttimetriä. Pidät Leafisi puhtaana parhaiten pyyhkimällä sen kuivalla liinalla. Tarvittaessa pyyhi valaisin ensin kostealla liinalla, ja kuivaa sen jälkeen. Älä käytä hankaavaa pesuainetta. Valaisimen on suunnitellut Muutolle ruotsalainen arkkitehti- ja muotoilutoimisto Broberg & Ridderstråle. Leafin voi hankkia kotiinsa paitsi valkoisena, myös mustana, harmaana ja vihreänä. Leafia valmistetaan myös herttaisena pöytävalaisimena.

Arjen siro käyttöesine

 • Valaisimen korkeus on 118 senttimetriä ja varjostimen halkaisija 18,5 senttimetriä.
 • Valaisimessa käytetään energiaa säästävää LED-tekniikkaa.
 • Varjostinta voi kääntää ja valonlähdettä himmentää.

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun