Designkaupat.fi
Diamond Lights halogeenilamppu, Frama
Frama

Diamond Lights halogeenilamppu, Frama

33,00€
(0)
Framan Diamond Lights -lamppu on timanttia! Mikä tahansa sisustus saa hieman luksusta, kun sinne sijoittaa muutaman tällaisen timantin! Ruotsalaisen Eric Thernerin suunnittelema veistoksellinen versio tavallisesta hehkulampusta on älykästä, leikkisää ja ylellistä ilmettä sisustukseen kuin sisustukseen. Diamond Lights -lamppu sopii mihin tahansa tilaan, mihin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  4-9 päivää
  9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
  33,00€
 • Toimitus
  3-6 päivää
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  33,00€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  39,00€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  39,00€
from €33 to €39 4
33 Royal Design hinta tuotteelle
33 Rum21 Design hinta tuotteelle
39 Finnish Design Shop hinta tuotteelle
39 Finnish Design Shop hinta tuotteelle
Diamond Lights halogeenilamppu, Frama hinnan kehitys

Framan Diamond Lights -lamppu on timanttia! Mikä tahansa sisustus saa hieman luksusta, kun sinne sijoittaa muutaman tällaisen timantin! Ruotsalaisen Eric Thernerin suunnittelema veistoksellinen versio tavallisesta hehkulampusta on älykästä, leikkisää ja ylellistä ilmettä sisustukseen kuin sisustukseen. Diamond Lights -lamppu sopii mihin tahansa tilaan, mihin tahansa käyttöön. Valonlähteenä siinä on 18 W halogeeni. Johto ei kuulu pakettiin.

 

Kuvittele kymmenkunta tällaista lamppua roikkumassa eri tasoissa ruokapöydän päällä, kuinka upea timanttinen yhdistelmä se olisikaan. Tai yksi timanttilamppu lukunurkkauksen nojatuolin päällä, roikkuen lukuvalona alhaalla. Tai lasten leikkihuoneen nurkkaukseen, leikkikeittiön valonlähteeksi, kylpyhuoneeseen, vessaan, eteiseen, keittiön työpöydän päälle.. Timanttilamppu todella sopii mihin vaan! Kun polttimo on palanut, sitä ei missään tapauksessa kannata heittää menemään, sillä se voi koristaa vaikka joulukuusta tai siitä voi koota upean kokonaisuuden vielä palavien lamppujen kanssa.

 

Diamond Lights -lamppua saa sekä kirkkaalla lasilla, että kultaisella lasilla. Molemmat antavat lämpimän hehkulamppumaisen valon. Lamppu sopii yhteen esimerkiksi Frama E27 kattokiinnikkeen kanssa, mutta myös toki mihin tahansa lampun kantaan.

 


 • Verkkokauppa: Royal Design
 • Toimitusaika: 4-9 päivää
 • Toimituskulut: 9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun