Designkaupat.fi
Diamond Lights halogeenilamppu, Frama
Frama

Diamond Lights halogeenilamppu, Frama

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Framan Diamond Lights -lamppu on timanttia! Mikä tahansa sisustus saa hieman luksusta, kun sinne sijoittaa muutaman tällaisen timantin! Ruotsalaisen Eric Thernerin suunnittelema veistoksellinen versio tavallisesta hehkulampusta on älykästä, leikkisää ja ylellistä ilmettä sisustukseen kuin sisustukseen. Diamond Lights -lamppu sopii mihin tahansa tilaan, mihin tahansa käyttöön. Valonlähteenä siinä on 18 W halogeeni. Johto ei kuulu pakettiin.

 

Kuvittele kymmenkunta tällaista lamppua roikkumassa eri tasoissa ruokapöydän päällä, kuinka upea timanttinen yhdistelmä se olisikaan. Tai yksi timanttilamppu lukunurkkauksen nojatuolin päällä, roikkuen lukuvalona alhaalla. Tai lasten leikkihuoneen nurkkaukseen, leikkikeittiön valonlähteeksi, kylpyhuoneeseen, vessaan, eteiseen, keittiön työpöydän päälle.. Timanttilamppu todella sopii mihin vaan! Kun polttimo on palanut, sitä ei missään tapauksessa kannata heittää menemään, sillä se voi koristaa vaikka joulukuusta tai siitä voi koota upean kokonaisuuden vielä palavien lamppujen kanssa.

 

Diamond Lights -lamppua saa sekä kirkkaalla lasilla, että kultaisella lasilla. Molemmat antavat lämpimän hehkulamppumaisen valon. Lamppu sopii yhteen esimerkiksi Frama E27 kattokiinnikkeen kanssa, mutta myös toki mihin tahansa lampun kantaan.

 

4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun