Designkaupat.fi
Pure Black kokkiveitsi, pieni, Stelton
Stelton

Pure Black kokkiveitsi, pieni, Stelton

59,90€
(0)
Pure Black kokkiveitsi, pieni, Stelton Pure Black -veitsisarjan Stelton-veitsi sivaltaa ennennäkemättömällä tavalla. Jokainen kotikokki saa tästä veitsestä elinikäisen kumppanin keittiöön päivittäisiä kokkauksia ilahduttamaan ja helpottamaan. Pieni Stelton-kokkiveitsi sopii laatutietoiselle kokkaajalle. Teräviä linjoja.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  6,5 - 11,9 €
  Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
  59,90€
from €59.9 to €59.9 1
59.9 Inessa hinta tuotteelle

Pure Black kokkiveitsi, pieni, Stelton

Pure Black -veitsisarjan Stelton-veitsi sivaltaa ennennäkemättömällä tavalla. Jokainen kotikokki saa tästä veitsestä elinikäisen kumppanin keittiöön päivittäisiä kokkauksia ilahduttamaan ja helpottamaan. Pieni Stelton-kokkiveitsi sopii laatutietoiselle kokkaajalle.

Teräviä linjoja ja sulavaa toimivuutta

Pure Black -sarjan Stelton-veitsi yllättää oivaltavalla suunnittelullaan. Sen musta väri ja puhtaan tyylikkäät linjat tekevät siitä kauniin katsella, mutta älä anna ulkonäön hämätä; Stelton on äärimmäisen tehokas ja terävä veitsi, jolla leikkaat mitä tahansa vihanneksista pähkinöihin ja lihaan. Stelton-veitsen pituus on 23,7 cm ja se on valmistettu ruostumattomasta ja kromatusta teräksestä. Pure Black -sarjaan kuuluu tämän pienen veitsen lisäksi myös iso kokkiveitsi sekä leipäveitsi, joilla voit täydentää kokoelmasi vastaamaan kaikkiin keittiössä kohtaamiisi tarpeisiin. Pure Black -veitset ovat oivallinen täydennys moderniin ja minimalistiseen keittiöön, kun kaipaat uusia veitsiä vanhojen tilalle tai kun olet vasta hankkimassa ensimmäistä veitsikokoelmaasi. Pure Black Stelton -veitsi on myös tavattoman oivallinen lahjaidea vaikkapa tupaantuliaisiin vietäväksi perinteisen viinipullon sijaan.

Yönmusta Stelton-veitsi ei ole mikään joka kodin perusveitsi. Stelton on veitsien ehdotonta aatelia, joka ei jätä yhtäkään kokkia kylmäksi. Pure Black -tuotesarjan takaa löytyy tanskalainen suunnittelijaduo HolmbäckNordentoft. Sebastian Holmbäckin ja Ulrik Nordentoftin HolmbäckNordentoft Studiolla on nimissään jo useita merkittäviä design-alan palkintoja ja kunnianosoituksia. Pure Black -veitsisarja on palkittu Normland Design Award -palkinnolla sekä Accent on Design Award -palkinnolla vuonna 2011. Jos tiedät jo haluavasi vain parasta, Pure Black on oikea valinta keittiöösi. Pure Blackin Stelton-veitsi seuranasi keittiössä sinun ei tarvitse enää pelätä leikkaako se vai ei. Anna tämän yönmustan veitsen mullistaa keittiöelämäsi.

Sulavalinjainen Stelton leikkaa kaiken

 • 23,7 cm pitkä pieni kokkiveitsi
 • Materiaalina ruostumaton, kromattu teräs

 • Verkkokauppa: Inessa
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 6,5 - 11,9 €
  Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun