Designkaupat.fi
Artek 75 Years juliste
Artek

Artek 75 Years juliste

97,00€
Artek 75 Years juliste Artek 75 Years on Artekin juhlavuosijuliste, jonka on suunnitellut Kustaa Saksi. Vuonna 1935 perustettu Artek on tunnettu klassikoistaan, jotka ovat jokaiselle suomalaiselle tuttuja käytännöllisiä ja tyylikkäitä kodin tuotteita. Rohkeasti mustaa valkoisella Oletko aina halunnut sisustaa kotiasi kantaaottavalla ja huomiota herättävällä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  97,00€
from €97 to €97 1
97 Finnish Design Shop hinta tuotteelle

Artek 75 Years juliste

Artek 75 Years on Artekin juhlavuosijuliste, jonka on suunnitellut Kustaa Saksi. Vuonna 1935 perustettu Artek on tunnettu klassikoistaan, jotka ovat jokaiselle suomalaiselle tuttuja käytännöllisiä ja tyylikkäitä kodin tuotteita.

Rohkeasti mustaa valkoisella

Oletko aina halunnut sisustaa kotiasi kantaaottavalla ja huomiota herättävällä taiteella? Artek 75 Years juhlistaa Artekin 75-vuotista taivalta näyttävällä mustavalkoisella kuvalla. Juliste kuvaa symbolisesti Artekin vuosien aikana tekemää suunnittelutyötä, joka on pitkän ajan saatossa poikinut ehkä yhden arvostetuimmista suomalaisista brändeistä. Vuosien varrella Artek on löytänyt tiensä suomalaisten sydämiin ja saanut osakseen myös paljon kansainvälistä arvostusta. Artekin tuotteita on myös palkittu useilla design-palkinnoilla. Artek 75 Years -julisteessa on kuvattuna Artekin tuotteista tuttu mustavalkoinen seeprakangas, joka muistuttaa tässä yhteydessä vahvoja puun juuria. Nämä puun juuret kuvastavat Artekin pitkää taivalta design-maailman huipulle, jota kuvaa vaatimattomasti pieni silmuilla oleva puu. Puun vaatimattomuus viestii siitä, kuinka Artek on vasta matkansa alussa ja kuinka paljon sillä onkaan vielä uusia haasteita edessään.

Artek 75 Years -julisteen on suunnitellut suomalainen graafinen suunnittelija Kustaa Saksi vuonna 2010 Artekin syntymäpäivää juhlistamaan. Julisteessa toistuu selkeä Artek-teema, mutta siinä näkyy myös Kustaa Saksille tyypillinen surrealistinen ja kutsuva tyyli. Juliste sopii täydellisesti yhteen Artekin modernien huonekalujen kanssa. Julisteen seepra-teema sointuu oivallisesti yhteen Artekin seeprakankaisten tuotteiden kanssa mikäli niitä jo kotoasi löytyy. Tämä juliste antaa mahdollisuuden saada vielä yksi Artek-aiheinen sisustuselementti kotiin, mikäli koti muuten on jo täysin sisustettu Artekin tuotteilla. Artek 75 Years -juliste kaipaa ympärilleen ehdottomasti mustat tai valkoiset kehykset, jotka täydentävät tämän juhlajulisteen tuoden sille sen ansaitseman arvokkuuden.

Ripusta seinälle Artekin designia

 • Juhlajulkaisu vuodelta 2010
 • Suunnittelijana Kustaa Saksi
 • Koko 100 x 140 cm

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun