Designkaupat.fi
Componibili säilytyskaluste, 3-osainen, musta, Kartell
Kartell

Componibili säilytyskaluste, 3-osainen, musta, Kartell

Componibili säilytyskaluste, 3-osainen, hopea, Kartell Componibili säilytyskaluste, 3-osainen, punainen, Kartell Componibili säilytyskaluste, 3-osainen, kulta, Kartell Componibili säilytyskaluste, 3-osainen, kromi, Kartell Componibili Säilytys 3-osainen, Kupari, Kartell Componibili säilytyskaluste, 3-osainen, valkoinen, Kartell Componibili säilytyskaluste, 3-osainen, musta, Kartell Componibili Säilytys 3 Lokeroa, Sininen, Kartell Componibili Säilytys 3 Lokeroa, Violetti, Kartell Componibili Säilytys 3 Lokeroa, Vihreä, Kartell Kartell-Componibili Säilytyskaluste, Kartell-Componibili Säilytyskaluste, |1|
165,00€
Componibili säilytyskaluste, 3-osainen, musta, Kartell Vuodelta 1969 peräisin oleva Kartellin Componibili-säilytyskaluste on todellinen design-klassikko. Componibili sopii monenlaiseen käyttöön ja se täydentää erilaisia sisustustyylejä. Oli kotisi sitten pieni opiskelijayksiö tai suurperheen omakotitalo, Componibili löytää paikkansa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  165,00€
from €165 to €165 1
165 Finnish Design Shop hinta tuotteelle

Componibili säilytyskaluste, 3-osainen, musta, Kartell

Vuodelta 1969 peräisin oleva Kartellin Componibili-säilytyskaluste on todellinen design-klassikko. Componibili sopii monenlaiseen käyttöön ja se täydentää erilaisia sisustustyylejä. Oli kotisi sitten pieni opiskelijayksiö tai suurperheen omakotitalo, Componibili löytää paikkansa kaikkialla.

Käytännöllistä ja selkeää muotoilua

Componibilin tuomat mahdollisuudet ovat moninaiset. Se toimii säilytyskalusteena huoneessa kuin huoneessa: yöpöytänä makuuhuoneessa, sivupöytänä olohuoneessa tai vaikkapa lisätasona eteisessä, kun laskutila on käynyt vähiin. Saat siitä käytännöllisen pikkutavaroiden säilytyskalusteen myös esimerkiksi vaatehuoneeseen, lastenhuoneeseen tai vierashuoneeseen. Componibili on kestävää materiaalia, eikä se kaihda parveketta tai kylpyhuonettakaan. Voit kätevästi muuttaa sen käyttötarkoitusta lennossa ja siirtää sitä helposti huoneesta toiseen. Tämä kolmiosainen säilytyskaluste on valmistettu kestävästä ABS-muovista, joka on myös äärimmäisen helppo puhdistaa. Sen kokonaiskorkeus on 58,5 cm ja sen kolme ovea voivat kätkeä taakseen lähes mitä tahansa; vain mielikuvitus on rajana tämän kalusteen hyödyntämisen mahdollisuuksille. Voit säilyttää siellä kätevästi lehtiä, lasten leluja, työkaluja, siivoustarvikkeita, asusteita, vaatteita, hygieniatuotteita, keittiötavaroita: siis lähes mitä tahansa.

Componibili-kalusteen on suunnitellut tunnettu italialainen arkkitehti ja teollinen muotoilija Anna Castelli Ferrieri miehensä kanssa perustamalleen Kartellille, joka on lähes 60 vuotta vanha muovituotteiden suunnitteluun erikoistunut design-talo. Componibili on Kartellin tunnetuin tuote ympäri maailmaa, eikä suotta. Componibilia on valmistettu jo yli 30 vuoden ajan, eikä sitä ole turhaan palkittu vuosien varrella innovatiivisesta muotoilusta, niin monikäyttöinen se on. Componibilista on mustan lisäksi saatavilla useita eri ajattomia ja trendikkäitä värejä kaikkiin sisustuksiin. Mikä parasta, Componibili on otettavissa käyttöön heti sellaisenaan, sillä se ei vaadi minkäänlaista kokoamista tai asennusta. Mikset siis tekisi elämästäsi monin verroin helpompaa jo tänään?

Retrohenkinen ja monikäyttöinen säilytyskaluste

 • Muuntuu sopivaksi moneen erilaiseen tilaan
 • Valmistettu kestävästä ABS-muovista
 • Väri: musta

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun