Componibili säilytyskaluste, 3-osainen, valkoinen, Kartell

Componibili säilytyskaluste, 3-osainen, valkoinen, Kartell

Componibili säilytyskaluste, 3-osainen, kulta, Kartell Componibili säilytyskaluste, 3-osainen, kromi, Kartell Componibili Säilytys 3-osainen, Kupari, Kartell Componibili säilytyskaluste, 3-osainen, hopea, Kartell Componibili säilytyskaluste, 3-osainen, valkoinen, Kartell Componibili säilytyskaluste, 3-osainen, punainen, Kartell Componibili säilytyskaluste, 3-osainen, musta, Kartell Componibili Säilytys 3 Lokeroa, Sininen, Kartell Componibili Säilytys 3 Lokeroa, Violetti, Kartell Componibili Säilytys 3 Lokeroa, Vihreä, Kartell
Halvin hinta
133,00€
00.0
(0)
Vuonna 1969 suunniteltu Kartellin Componibili-säilytyskaluste on klassikko, johon vuodet tuovat vain lisää karismaa ja ilmettä! Componibili sopii monenlaiseen käyttöön ja erilaisiin sisustuksen tyyliin. Se löytää paikkansa niin tiukoin neliöin varustetusta opiskelijayksiöstä kuin suuren lapsiperhen omakotitalosta. Säilytyskalusteena.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-2 päivää
  Toimituskulut
  6,5 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  133,00€
 • Toimitusaika
  2-8 päivää
  Toimituskulut
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  138,00€
 • Toimitusaika
  4-9 päivää
  Toimituskulut
  7 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  138,00€
from €133 to €138
Componibili säilytyskaluste, 3-osainen, valkoinen, Kartell hinnan kehitys

Vuonna 1969 suunniteltu Kartellin Componibili-säilytyskaluste on klassikko, johon vuodet tuovat vain lisää karismaa ja ilmettä! Componibili sopii monenlaiseen käyttöön ja erilaisiin sisustuksen tyyliin. Se löytää paikkansa niin tiukoin neliöin varustetusta opiskelijayksiöstä kuin suuren lapsiperhen omakotitalosta. Säilytyskalusteena se on muuntuva, mahtuva ja leikkisä!

 

Kartell on italialainen muovin muotoiluun erikoistunut suunnittelutoimisto, joka on pian 60-vuotta vanha! Componibili on todennäköisesti sen tunnetuin ja suosituin tuote. Tämä klassisen designkalusteen tarina lähtii uuteen nouseen sisustusblogien aikakaudella. Yhtäkkiä jokaisen piti saada tämä sympaattinen säilytyskaluste!

 

Combonibili voi kätkeä sisäänsä mitä tahansa! Lasten lelut, teinit tilpehöörit, vessan vanupuikot, kylpyhuoneen shampoot, pihamaan kukkalapiot, autotallin ruuvimeisselit, keittiön aterimet, eteisen pipot ja hanskat, olohuoneen lehdet ja sarjakuvat... Se todella muuntuu jokaisen henkilökohtaisen tarpeen mukaan! Se ei vaadi minkäänlaista käyttöönottoa tai asennusta, vaan se on heti käytettävissä. Se voi laskea lattialle tai pöydälle ja siitä se ottaa paikkansa.

 

Combonibilia valmistetaan nykyään, sen uudessa tulemisessa, aivan upeissa uusissa väreissä, kuten hopea, kupari ja kulta, perinteisten valkoisen ja mustan sekä punaisen lisäksi.

 

Combonibiliä saa kahdessa koossa: kolmella tai kahdella lokerolla, jolloin korkeudet ovat 58,5 cm ja 40 cm. Halkaisijaltaan tämä ABS-muovista valmistettu kaluste on 32 cm.


 • Tuotemerkki: Kartell
 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 6,5 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus

Muita tuotteita Yöpöydät ja sivupöydät -kategoriasta

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun