Designkaupat.fi
Diamond-kello, Casa Stockmann, ⌀50cm
Casa Stockmann

Diamond-kello, Casa Stockmann, ⌀50cm

49,90€
(8)
Diamond-kello, Casa Stockmann Jos seinäkellot voivat olla iloisia, niin tässä on sellainen. Casa Stockmannin Diamond-kello sopii moderniin sisustukseen ja ilahduttaa arkielämää ajattomalla ja hyväntuulisella ilmeellään, joka miellyttää kaikkia perheenjäseniä. Iloa pirskahteleva, moderni seinäkello Casa Stockmannin Diamond.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  5,9 - 6,9 €
  Ilmainen nouto Stockmann tavaratalosta

  Halvin yksikköhinta
  49,90€
  ⌀50cm
  0 € / cm
from €49.9 to €49.9 1
49.9 Stockmann sisustus hinta tuotteelle
Diamond-kello, Casa Stockmann, ⌀50cm hinnan kehitys

Diamond-kello, Casa Stockmann

Jos seinäkellot voivat olla iloisia, niin tässä on sellainen. Casa Stockmannin Diamond-kello sopii moderniin sisustukseen ja ilahduttaa arkielämää ajattomalla ja hyväntuulisella ilmeellään, joka miellyttää kaikkia perheenjäseniä.

Iloa pirskahteleva, moderni seinäkello

Casa Stockmannin Diamond on seinäkello, joka jaksaa ilahduttaa päivästä toiseen. Seinäkello voi olla paitsi hyödyllinen esine, jonka avulla seuraamme aikaamme, myös erittäin näyttävä sisustuselementti. Diamond poikkeaa tavallisen tylsistä seinäkelloista ainutlaatuisella suunnittelullaan. Myös lapset rakastavat tämän kellon iloista ilmettä: ehkä se saattaa jopa motivoida pukemaan vaatteet päälle ajoissa ennen kouluun ja töihin lähtöä? Hopeanvärisen ja kauniisti välkehtivän Diamond-kellon kristallimaiset tikkuihin pujotetut koristepallot toimivat kellotauluna, eikä siinä ole numeroita ja viivoja kuten perinteisemmissä kelloissa. Diamond-kello on oivallisen upea lisä kodin sisustukseen, eikä se jää vierailtakaan huomaamatta. Stockmannin oma Casa Stockmann -mallisto tunnetaan laadukkaista ja moderneista kodintavaroistaan, jotka sopivat monenlaiseen sisustukseen. Casa Stockmannin Diamond-kello on myös hauska idea tupaantuliaislahjaksi uuteen ja hyväntuuliseen kotiin.

Tätä iloista ja välkehtivää seinäkelloa on saatavana hopeanvärisenä. Casa Stockmannin Diamond-kello on halkaisijaltaan 50 cm, joten se on reilunkokoinen ja uniikki sisustuselementti kodin seinällä. Diamond-kello on myös omiaan yhdistettynä tyttömäiseen sisustukseen ja se sopiikin mainiosti myös prinsessa-teemaan: bling, bling! Se sopii kuitenkin aivan hyvin myös aikuiseen makuun ja onkin jo saavuttanut klassikkoaseman suomalaisten makuuhuoneiden seinillä vaalean ja minimalistisen sisustuksen parina. Diamond-kello tuo siis hillitysti ja tyylikkäästi juuri oikeanlaista, kaivattua blingiä suomalaisiin koteihin. Kellon katsominen ei ole enää samanlaista kuin ennen; Diamond-kello sulostuttaa arjen jokaista päivää saaden tunnit ja minuutit välkehtimään!

Upean välkehtivä, näyttävä seinäkello

 • Kaunis ja hyväntuulinen seinäkello
 • Kristallimaiset koristeet heijastavat valoa kauniisti
 • ⌀50cm

 • Verkkokauppa: Stockmann sisustus
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 5,9 - 6,9 €
  Ilmainen nouto Stockmann tavaratalosta
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus, Nouto
4.5 8 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun