Designkaupat netissä
Nappula Kynttelikkö 251 x 263 cm, Iittala
Iittala

Nappula Kynttelikkö 251 x 263 cm, Iittala

Nappula kynttelikkö, valkoinen, Iittala Nappula Kynttelikkö 251 x 263 cm, Iittala
139,90€
Nappula kynttelikkö, musta, Iittala Iittalan Nappula-kynttelikkö on sisustuksen ilopilleri. Perinteikäs Iittalan lasitehdas perustettiin jo vuonna 1881. Nykyään Iittala on yksi suomalaisen design-perinteen tärkeimmistä nimistä. Iittalan tuotteet ovat suomalaisen kodin sydän. Veistoksellinen Nappula-kynttelikkö kruunaa kotisi Iittalan upea Nappula-kynttelikkö.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-5 päivää
  5,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  139,90€
from €139.9 to €139.9 1
139.9 Iittala hinta tuotteelle

Nappula kynttelikkö, musta, Iittala

Iittalan Nappula-kynttelikkö on sisustuksen ilopilleri. Perinteikäs Iittalan lasitehdas perustettiin jo vuonna 1881. Nykyään Iittala on yksi suomalaisen design-perinteen tärkeimmistä nimistä. Iittalan tuotteet ovat suomalaisen kodin sydän.

Veistoksellinen Nappula-kynttelikkö kruunaa kotisi

Iittalan upea Nappula-kynttelikkö on kuin veistos. Näyttävässä kynttelikössä yhdistyvät sirot ja pehmeän laakeat muodot, mikä antaa tuotteelle hieman dramaattisen ilmeen. Kapea mutta vakaa, ympyrän muotoinen jalusta pitää kynttelikön tukevasti pystyssä. Nappula-kynttelikkö on yhtä aikaa sekä tyylikäs että kotoisaa tunnelmaa ympärilleen luova design-esine. Kynttelikkö on tarkoitettu neljälle kruunukynttilälle. Klassinen ja rauhallinen vaikutelma syntyy, kun yhdistät valkoiseen kynttelikköön valkoiset kynttilät. Graafisen sisustuksen ystävä yhdistää kynttelikköön mustat kynttilät, ja värien ystävä kokoaa siihen kokonaisen värisuoran kynttilöitä. Nappula näyttää upealta lipaston tai pianon päällä, tai ruokailutilan tai olohuoneen pöydällä. Kruunukynttilöiden lisäksi Nappulaan käyvät myös antiikkikynttilät ja lämpökynttilät. Nappula-kynttelikkö tuo tunnelmaa niin romanttisen runsaaseen kotiin kuin minimalistisesti sisustettuun huoneeseen. Herkkä kynttelikkö on upea ratkaisu, kun haluat luoda ympärillesi rauhallisen iltahetken.

Kynttelikön koko on 25,1 x 26,3 senttimetriä. Se on valmistettu teräksestä ja maalattu puhtaan valkoiseksi. Nappula-kynttelikön on suunnitellut Iittalalle ruotsalainen suunnittelija Matti Klenell. Klenellin muotoilulle on tyypillistä se, että hän tutkii pohjoismaisia muotoiluperinteitä uudella tavalla. Nappula-kynttelikkö on saatavissa paitsi valkoisena, myös mustana. Nappula-sarjaan kuuluu myös yhdelle kynttilälle tarkoitettu kynttilänjalka. Kynttilänjalkaa valmistetaan kahdessa koossa ja useassa värissä: valkoisena, punaisena, sinisenä ja teräksen värisenä. Nappula-sarjaan kuuluu myös vihreä pöytäkynttilänjalka. Nappula-sarja syntyi, kun Matti Klenell näki Nuutajärven lasimuseossa erikoisen muotoisen pöydän, ja inspiroitui siitä. Valkoinen Nappula-kynttelikkö on upea lahja skandinaavista muotoilua arvostavalle hääparille tai syntymäpäiväsankarille.

Siro mutta vankka teräskynttelikkö

 • Nappula-kynttelikkö on valmistettu maalatusta teräksestä.
 • Kynttelikön koko on 25,1 x 26,3 senttimetriä

 • Verkkokauppa: Iittala
 • Toimitusaika: 2-5 päivää
 • Toimituskulut: 5,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun