Designkaupat.fi
About a stool, AAS32, harmaa - mattalakattu tammi, 65 cm, Hay
Hay

About a stool, AAS32, harmaa - mattalakattu tammi, 65 cm, Hay

About a Stool, AAS32, harmaa - saippuoitu tammi, 65 cm, Hay About a stool, AAS32, harmaa - mattalakattu tammi, 65 cm, Hay About a Stool, AAS32, musta - saippuoitu tammi, musta jalkarauta, Hay Hay About a Stool AAS32, kermanvalkoinen - saippuoitu tammi, 65 cm
261,00€
(0)
About a stool, AAS32, harmaa - mattalakattu tammi, 65 cm on tyylikäs ja käytännöllinen tuoli joka kotiin. Tuoli sopii niin keittiön baaripöydän ympärille kuin vaikka olohuoneeseenkin. Tyylikästä muotoilua kotiin Hayn valmistama About a stool, AAS32, harmaa - mattalakattu tammi on erittäin tyylikäs baarijakkara, joka sopii koristamaan.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  261,00€
from €261 to €261 1
261 Finnish Design Shop hinta tuotteelle

About a stool, AAS32, harmaa - mattalakattu tammi, 65 cm on tyylikäs ja käytännöllinen tuoli joka kotiin. Tuoli sopii niin keittiön baaripöydän ympärille kuin vaikka olohuoneeseenkin.

Tyylikästä muotoilua kotiin

Hayn valmistama About a stool, AAS32, harmaa - mattalakattu tammi on erittäin tyylikäs baarijakkara, joka sopii koristamaan jokaista keittiötä. Tämä tuoli on tehty yhteistyössä Hayn ja tanskalaisen muotoilijan Hee Wellingin välillä. Siinä on kiinnitetty huomiota jokaiseen pieneenkin yksityiskohtaan ja haluttu käyttää ainoastaan laadukkaita materiaaleja. About a stool -tuolin idea on syntynyt siitä tarpeesta, että on haluttu tehdä yksinkertainen ja käytännöllinen, mutta samalla hyvin moderni keittiöntuoli. Sen tulisi toimia keittiössä ruokapöydän tai baaripöydän tuolina. Sen lisäksi tuolia tulisi voida käyttää myös esimerkiksi neuvotteluhuoneissa. Näistä ajatuksista syntyi About a stool -tuolisarja, jota löytyy tänä päivänä monessa eri värissä. Tuolin jalusta on täyspuuta ja sen istuinosa on polypropyleenia. Tuoli on siis valmistettu kestävistä materiaaleista.

About a stool, AAS32, harmaa - mattalakattu tammenvärinen tuoli sopii kaikista parhaiten 90 cm korkean pöydän kaveriksi. Tuolin muotokielen vuoksi sitä voi kuitenkin käyttää monessa muussakin paikassa. Tuoli on siis hyvin monimuotoinen ja käytännöllinen. On myös mahdollista käyttää näitä tuoleja vaikkapa mahdollisesti kotoa löytyvästä baarista. Ne tuovat hieman luksusta kotioloihin ja saavat juomatkin maistumaan paremmalta. About a Stool AAS32 on kaikin puolin laadukas ja moderni kokonaisuus, joka täydentää jokaisen kodin sisustuksen. Harmaan ja mattalakatun tammen värinen tuoli sopii loistavasti yhteen kaikkien värien kanssa. Sen muotokieli myös sulautuu yhteen useiden eri huonekalujen kanssa.

Kestävä ja laadukas

 • Upea moderni muotoilu
 • Sopii hyvin niin kotiin kuin työpaikallekin

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun