Designkaupat.fi
Siena canvas puuvillakangas, Eri kokoja, valko-musta, Artek
Artek

Siena canvas puuvillakangas, Eri kokoja, valko-musta, Artek

Siena canvas puuvillakangas, Eri kokoja, valko-musta, Artek Siena puuvillakangas, eri kokoja, valkoinen, Artek
105,00€

Artekin geometrinen Siena-puuvillakangas on klassikko. Artek tunnetaan kaikkein parhaiten huonekaluistaan, mutta Suomi-designin lippulaivan valikoimasta löytyy myös upeita kankaita, joita myydään sekä metritavarana että kauniina tekstiilituotteina. Siena-puuvillakangas on tähän päivään sopiva klassikko Artekin kaunis Siena-puuvillakangas on kuin Artekin sielu: se on yksinkertainen, tyylikäs, linjakas.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  105,00€
  150 x 300 cm, 180 g/m
  0 € / xcmgm
 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  120,00€
  145 x 300 cm, 220 g/m
  0 € / xcmgm
 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  150,00€
  150 x 300 cm, 280 g/m
  0 € / xcmgm
from €105 to €150 3
105 Finnish Design Shop hinta tuotteelle
120 Finnish Design Shop hinta tuotteelle
150 Finnish Design Shop hinta tuotteelle

Artekin geometrinen Siena-puuvillakangas on klassikko. Artek tunnetaan kaikkein parhaiten huonekaluistaan, mutta Suomi-designin lippulaivan valikoimasta löytyy myös upeita kankaita, joita myydään sekä metritavarana että kauniina tekstiilituotteina.

Siena-puuvillakangas on tähän päivään sopiva klassikko

Artekin kaunis Siena-puuvillakangas on kuin Artekin sielu: se on yksinkertainen, tyylikäs, linjakas, graafinen ja henkii suomalaisen muotoilun perintöä. Siena-kankaan on suunnitellut itse mestari Alvar Aalto. Yksi hänen suosikeistaan Italian kaupungeista oli pieni ja viehättävä Sienan kaupunki. Kerrotaan, että Aalto vakuuttui suuresti Sienan upeasta keskiaikaisesta katedraalista, Piazza del Duomosta. Siena-kankaan kuosista voi helposti hahmottaa, miten Aalto on siirtänyt siihen katedraalin seinien struktuurin. Siena-kankaan valmistus alkoi jo vuonna 1954, mutta kuosi on yhä käsittämättömän ajanmukainen. Valko-musta kangas kutsuu kotiompelijoita toteuttamaan erilaisia sisustushaaveitaan. Siena on unelmakuosi minimalistille, suomalaisen designin ihailijalle ja musta-valkoisen värimaailman vankkumattomalle kannattajalle. Canvaspinnoitettu puuvillakangas on tukevaa, ja ompelet siitä niin sisustustuotteet kuin asusteetkin: tuolien pehmusteet, sisustustyynyt, pöytäliinat, kangaskassit ja pussukat.

Voit hankkia itsellesi Siena-puuvillakangasta kätevästi valmiiksi leikattuina paloina tai metritavarana. Kankaan leveys on 150 senttimetriä, ja valmiiksi leikattujen palojen pituus on kolme metriä. Kangasta valmistetaan paitsi canvaspinnoitettuna, myös akryylipinnoitettuna sekä tavallisena puuvillakankaana. Valko-mustan värityksen lisäksi metritavarana myytävää Sienaa valmistetaan myös valko-punaisena sekä versiona, jossa kuosi muodostuu kahdesta eri valkoisen sävystä. Siena-kangas on konepestävä, voit pestä sen 40-asteisessa vedessä. Kangas kestää hyvin silittämisen. Jos ompeleminen ei ole juuri sinun juttusi, Artekin valikoimassa on myös Siena-kuosista valmiiksi ommeltuja tuotteita: keittiöpyyhe, tabletti, patakinnas, patalappu, tarjotin, tyynynpäällinen, kassi, esiliina, pussukka ja upea villainen huopa.

Kestävä ja monikäyttöinen kangas

 • Kestävä canvaspinnoitettu puuvillakangas.
 • Siena-kuosi on Alvar Aallon suunnittelema.

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun